Mario Kordić: "Zrinjski i Stari most ne zaslužuju politikanstvo populista iz SDA i HRS-a"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Koliko na Partizanskom groblju ima divnih zidova za osvijetliti. Da nije gradskog nemara, da su očistili svastike i *****ke znakove, mogli bi projicirati što požele. I još je tik uz tzv. stadion Zrinjskog, ali...

Bosanac

***

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Makelele

***

3637r77r

Zašto je rvat gradonačelnik u Bošnjačkom gradu? Meni se ne sviđa kako on priča

dok se balije ne iskorijeni

HRVATSKI MOSTAR ne može postati civiliziran sa kršćanskom uljudbom. pogani osmanlijski talog iz STOČNOG mostara je uzrik svih problema.

Podsjetnik

Dok se ne izvinete za sva njasra sto ste napravili ovome jadnom bosanskom narodu i konacno ne priznate svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu, te pocnete raditi u ime i za svoju domovinu nece vam biti bolje, niti ce ikome u ovoj zemlji. A najgore je kad se neko stidi svog identiteta i prihvata tudje manipulacije!

Mato

Čuj ovog ! Štovatelji onih koji su srušili most žele da ga koriste!

To je jednako

Osvijetljavanju Jevrejskog groblja crvenim svjetlom, sa kukastim krstom u sredini.

Pa šta zaslužujete

Mareg vam ***** *****košokačku što ste ga rušili .Tad **** politika tako i zlonamjerno A sad bi da ga koriste kao da je vaše vlasništvo kad se obnavljao niste htjeli ni da čujete da učestvujete .Pa djecu vam ****no *****ku pogsnu polipsanu

/ Najnovije