Margit Tomik-Levy pisala Čoviću: Propalo je sve gdje je vaša noga kročila

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hos

Samo politički poltroni i ulizice mogu se prikloniti čovjeku koji je uništio sve hrvatsko u BiH da bi sebi sagradio dvore. Nadamo se da će završiti kao Gadafi.

Narucen tekst

Ne treba se pjenit zbog ovih izjava doticne, tipican narucen tekst predizborne kampanje onoga kome je na platnom spisku. Bit ce toga jos. Trivijalna osoba, teks bez dubine..psi laju karavne prolaze.

Mostar

Koliko jadan moras biti da te natjeraju da pises "otvorena" pisma....

mostar1

Koliko jadan moras biti da te natjeraju da pises "otvorena" pisma.... ka Mostar Nit' si ti mostar, niti si za mostar, niti znas sta je mostar...E, sta bi od onakvog muslimansko-pravoslavnog-katolickog-komunistickog grada...Sve sami licemjeri/hipokrite doselise...Slicno svuda!

011

Ne rađaju se često takvi neljudi kao što su Dodik i Čović.

čičak

HDZ je učinio da Hrvate posmatram kao zaostalije od Srba.

Hu

@ja, Glupane muslimanski, ti si dokaz koliko ste zatucani, neobrazovani, i ograničeni . Stidim se što potičem iz te nacije.

Jad i bijeda

Margit timu Levy dno dna, nemoral jad i bjeda u stilu one Rudan kad se sastane nemoralan, pokvaren život sa olovkom talog ispliva na površinu ......svoje smeće ostavi u svojim riznicama ti pojma nemaš o životu i neznas ko ti glavu nosa

/ Najnovije