Manuel Serrazin u Banjoj Luci jasno rekao Dodiku šta misli o prijetnjama Christianu Schmidtu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IdiJot

Samo je trebao Dodiku ponijeti pare. To Dodik namjerno radi pa se vi Zapadnjaci lijecite kad ste naivni.

Kiki

Dobili još malo humanitarne pomoći

Zablude Amerike

Nikad Srbija nece biti Zapad. Nikad! Zbog pravoslavlja i slavenske Rusije. Uvijek ce biti kloc, trojanac, praviti probleme da bi kao i sad sisala novac EU. Cim bude kriza priklonice se Rusiji,Kini, Arapima i Indiji. Profula je Americka koncepcija velike Srbije, jer izlaskom Srbije na more primice se Rusija Jadranu. Bedem Srbiji na moru je Bosna! Drina je nebo igranica. Amerika mora ponistila Dejton i etnizaciju BiH. Ne postoje nacije Srbi i Hrvati i BiH. To su ostaci nacija Kraljevine SHS/YU, drzava kojih odavno nema. Nema ni Srbija ni Hrvatska teritorije ni dijasporu u BiH. “Konstituentni narodi” u BiH su velikodrzavni projekti podjele BH teritorije, prirodnih i ljudskih resursa, tradicije i kulture izmedju pravoslavne Srbije i katolicke Hrvatske. Sve sa ciljem da krizarska Evropa nebi imala drzavu sa muslimanskom vecinom. Evropski muslimani su povijesni staroevropski narod nastanjen na Balkanu mnogo prije krscanstva! Bosna je postojala mnogo prije USA! Znaju li to americki politicari?

Amir tz

ZAVRNI PIPE!

Njemacka nije niko i nista. Onaje to BILA, DAAAVNO

Sada je to vazlchichak, maaaali, malecki ....Amerike. Ni Ustava nemaju! Imaju umjesto ustava vrhovni zakon, hahaha :)))....

Krki

Alo krki radi li ***a ko meduza.Bilo bi ti lijepo zavrsit karijeru u zanickom zatvoru medju islamistima.

BiH

Odma mu trcite n noge jeste misevi, pustite bar nas bosnje da ga pometemo akk vi nesmijete

Kako

Kako mu je onako mali opalio zausku,sigurno su oba sjedili i krkan odmah ubacio u rikverc.

/ Najnovije