Mandić o pritiscima: "Suludo je tražiti da izdam saglasnost na slučaj koji sam prijavio Tužilaštvu"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan:SERVI (današnji srbi)SU TURSKA KOPILAD

ŠTA OVAJ VLAH PETOKOLONAŠ ROKĆE?!

Borac sa Žuča

Da bi Bosna bila Bosna u izvršnoj vlasti treba da bude što više Mandića. Kad su se u ratu mogli boriti na Žuču (Prva Slavna Pravoslavna) mogu vala biti i u organima vlasti. Ovo je sramotno što rade pslanici "svete trojice". Sramotno je ovo što se radi prema svim Borcima koji nisu muslimani, a hrabro su branili Bosnu i njenu nezavisnost. Živjela Prva Slavna Pravoslavna.

ALE

PRESTANI KRIVTI DRUGE! KAO DA TI KONAKOVIC BRAT! NISTA NE RADIS!

AsAsova

Da bi Bosna bila Bosna u izvršnoj vlasti treba da bude što više Mandića. Kad su se u ratu mogli boriti na Žuču (Prva Slavna Pravoslavna) mogu vala biti i u organima vlasti. Ovo je sramotno što rade pslanici "svete trojice". Sramotno je ovo što se radi prema svim Borcima koji nisu muslimani, a hrabro su branili Bosnu i njenu nezavisnost. Živjela Prva Slavna Pravoslavna. ka Borac sa Žuča Sve to sto ti kazes je u redu i normalno, samo ja mislim da traba da na vlasti budu najsposobniji koje god oni vjere bili. Prva Slavna Pravoslavna se borila za slobodu i dobar zivot, PROTIV primitivnih podjela. srdjan mandic je jedan obicni lazov, nesposoban covjek.. Niti jedan svoj propust nije spomenuo a imao ih je mnogo. Od uredjenja Trga, pa "Sarajevskog cilima", Stadiona AFH, uhlje*bljenje nesposobne rodice u VIK, itd, itd.. On ne moze sa tim borcima u istu recenicu stat, nit se moze krit iza njih. Licemjer lazljivi..

333

Od ovog grada nece ostati kamen na kamenu. Samo odvratne zgradurine, nabacane jedna na drugu, preko kojih su kriminalci oprali pare i koje ce zjapiti prazne. I mozda pokoji pas lutalica. Kakva crna opsada, primitivizam i nezajazljivost polusvijeta je unistila ovaj grad kao sto 1000 opsada ne moze. Mi koji volimo ovaj grad, i koji razumijemo sta je gradska sredina, svaki dan umiremo pomalo gledajuci ovo silovanje jedne gradske sredine, nemar, unistavanje i ruglo. Grad je danas tacno onoliko ruzan koliko su ruzni ljudi koji njim upravljaju od devedesetih. Cete nacele, krkani opsteg smjera dokrajcili.

Gulliverus

Da bi Bosna bila Bosna u izvršnoj vlasti treba da bude što više Mandića. Kad su se u ratu mogli boriti na Žuču (Prva Slavna Pravoslavna) mogu vala biti i u organima vlasti. Ovo je sramotno što rade pslanici "svete trojice". Sramotno je ovo što se radi prema svim Borcima koji nisu muslimani, a hrabro su branili Bosnu i njenu nezavisnost. Živjela Prva Slavna Pravoslavna. ka Borac sa Žuča Trebaju ali sposobni a ne ovi ovakvi kao ovaj, prave se pošteni a ovamo samo hapa. Od svih ovih stranaka najmrže mi je ovo društvo prijatelja Vaša Stranka, nesposobni, nebitni a nešto se kofrće. Mandić Mibral...

/ Najnovije