Majke Srebrenice zahvalile Vjosi Osmani: "Ovakav govor pamtit će generacije"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opa, opa, opala

Bravo Vjosa Osmani. Pravi govor. Dobi vaginousti opet po ****i. Normalno nije se izvinio silovanim ženama. Pod njegov radikalni obraz može sve stati. Pa niko Srbe neće u celom svetu, izuzev 6 do 7 država.

Ncjjc

Kako mu odbrusiše dvije žene,svaka čast.Svijet treba predati ženama, nebi one trpile ove debilne predatore koji misle da mogu šta im se prohtje,a što im omogoćavaju drugi muškarci koji na lijep način sa razumijevanjem misle ih dovesti u sur.Davno bi ovakvi kreteni bili iza rešetaka da majke preuzmu stvar u svoje ruke

7471

Lijepe riječi su ukras!

Kakva saradnja majki

bice nafake, masallah

Gost_Radio_Sarajeva

Potrošio humanost na jeftini parizer.

Sarajevo, Bosnia

Lijepe riječi su ukras!

Gost

Ma ne mogu da zamjerim cvijet za vucica ni ljubav za kolindu Ipak su to nepismene glupace

***

***

***

***

333

Carica. Da li vas je makar malo sramota, srmdljivi nacionalisti i botovi? Nacionalisti i ratni zlocinci su najvece sonje na svijetu.

Blago Republiku Kosovu

ŠTO IMAJU TAKO PAMETNU IM OTRESITU ŽENU KOJA IH PREDSTAVLJA .Mi BOŠNJE IMAMO SAMO ****A KOJA IZABEREMO PA POSLIJE SE KAJEMO

Koga briga sta kazu krezave i brkate hamse?

Koga briga sta kazu nepismene, krezave i brkate hamse koje ne postuju srpske zrtve? Sta kazu, sad su srbi i nad albancima napravili genocid hahaha. Samo niko, ni vi ni oni niste napravili genocid nad srbima, sjeme vam se zatrlo bolesno i lazljivo. Vidjecemo sta ce biti od vas kad vas ameru puste niz vodu, ocigledno nista niste naucili iz istorije.

dddd

Jel to ono udruženje zvano "Živim ko lord" aka Munira Subasic. Napravile po pet kuća od zapadnih donacija dok stvarne žrtve Srebrenice jedva preživljavaju.

"Živim ko lord" aka Munira Subasic.

Napravile po pet kuća od zapadnih donacija dok stvarne žrtve Srebrenice jedva preživljavaju.

/ Najnovije