Majke Srebrenice uputile pismo Mati Đakoviću: Ne upoređujte...

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Vojska Ratka Mladica nije pobila sve sto je stigla jer je puno Srebrenicana poslala autobusima iz Srebrenice. Tome je svjedocio i radio reportaze u Sarajevu omiljeni novinar iz RSa Slobodan Vasković (gledao na 60 minuta). Da li pocinitelji trebaju u paklu goriti, trebaju!

Krmak

Nije dzaba otiso gdje je otiso.

@Mostar

To je samo jos jedan dokaz da nikakvog genocida nije bilo. Ne moze biti genocid ubijanje iskljucivo muskaraca vojnika, koji su do tada ubijali srpske civile oko srebrenice. Imas snimke reutersa na youtube koje jasno pokazuju da su srebrenicki civili evakuisani srpskim autobusima na teritoriju kladnja, gdje ih docekuju alijini vojnici i sve pod pratnjom tranportera un-a, kako je i obecao mladic. Te iste majke srebrenice su evakuisane tim istim srpskim autobusima, a sad seru po sarajevu da su one zrtve genocida. Sto alija nije poslao svoje autobuse ako je zelio da ih spase? Sto je povukao nasera orica i ostale zlocince iz srebrenice, koji su do tada pocinili genocid nad srpskim civilnim stanovnistvom? Zato sto ih je alija prodao klintonu za vojnu intervenciju nato snaga i to i ptice na grani znaju, samo vi jos uvijek to sami sebi ne zelite priznati.

Istina

To je samo jos jedan dokaz da nikakvog genocida nije bilo. Ne moze biti genocid ubijanje iskljucivo muskaraca vojnika, koji su do tada ubijali srpske civile oko srebrenice. Imas snimke reutersa na youtube koje jasno pokazuju da su srebrenicki civili evakuisani srpskim autobusima na teritoriju kladnja, gdje ih docekuju alijini vojnici i sve pod pratnjom tranportera un-a, kako je i obecao mladic. Te iste majke srebrenice su evakuisane tim istim srpskim autobusima, a sad seru po sarajevu da su one zrtve genocida. Sto alija nije poslao svoje autobuse ako je zelio da ih spase? Sto je povukao nasera orica i ostale zlocince iz srebrenice, koji su do tada pocinili genocid nad srpskim civilnim stanovnistvom? Zato sto ih je alija prodao klintonu za vojnu intervenciju nato snaga i to i ptice na grani znaju, samo vi jos uvijek to sami sebi ne zelite priznati. ka @Mostar

/ Najnovije