Majke Srebrenice traže javno izvinjenje od Univerziteta u Beču zbog negiranja genocida

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cz

Fasistima nista nije sveto.Da se zna da su i fasisti handkeu dali nobelovu nagradu.

Svaka čast

I tekst i reakcija sve na mjestu .Nikad više šutiti !

adi

mars babe pogane, opljackale ste drzavu, milione nakrale, svaku kost ste po 100x naplatile, svuda se petljate, ko ste vi marore vjestice da se vama neko izbinjava, mars u tri ****e *****nine vise opajdare pogane

Mostar

Kojeg bosanskog naroda?

za Mostar

Kojeg bosanskog naroda? ka Mostar A ko si ti kamenjaru jedan? IZ koje jazbine si ti izasao u civilizaciju? Pogledaj se u ogledalu garavo!

Majke S. ne znaju ni gdje je taj Univerzitet!!!!

Prestanite ih vise iskoristavat u sdoa dnevnopoliticke svrhe, kako ne razumijete da ste time sve odbojniji ostalim dvjema komponentama!

Tebi lakše ugurat metar u bulju

mars babe pogane, opljackale ste drzavu, milione nakrale, svaku kost ste po 100x naplatile, svuda se petljate, ko ste vi marore vjestice da se vama neko izbinjava, mars u tri ****e *****nine vise opajdare pogane ka adi nego milimetar u mozak .

Bio i ostao glup!

Prestanite ih vise iskoristavat u sdoa dnevnopoliticke svrhe, kako ne razumijete da ste time sve odbojniji ostalim dvjema komponentama! ka Majke S. ne znaju ni gdje je taj Univerzitet!!!!

Mile

Baštine koje misle da su nekome bitne. Čuj to, ružne sposobne hoće određivati ko će predavati a ko ne smije. Ako je i od ovih SDA spodoba, previše je.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

ka Bio i ostao glup!

/ Najnovije