Majke Srebrenice i Udruženje žrtava genocida: Milanoviću, niste više dobrodošli u Srebrenicu!

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Po njemu genocid se desio samo u Ahmićima

Antifa

Po njemu genocid se desio samo u Ahmićima ka miki U Ahmićima se desilo kažnjavanje onih koji su dočekali koljače midžehedine.

Inače

Milanović nikada nije negirao genocid u Srebrenici, a ovo je samo širenje mržnje Bošnjaka zbog izbornog zakona, a za šta je kriv samo Šmit, zato jer ne radi svoj posao.

Turkija

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija.

sto ***

netreba vi da dolazite u srebrenicu vama treba zabraniti TO JE RS

Banja

Dok svake godine Hrvatska slavi akcije Maslenicu, Bljesak, Oluju u Bosni se iz nekog razloga ne slavi akcija Maestral u Jajcu, koja je dala slobodu Bosni?

Ljiljan

Moja ***a kada je ne perem mjesec dana izgleda ljepše od ove ***

Vidim da ***

toga u SVAKOM *****andersklom MESTU

Mostar

Zasto je muslimanima stalo do toga da su dozivjeli genocid? Da ga mogu exploatirati u dnevno politicke svrhe kao i ove jadnice i Srebrenice. Po istoj definiciji genocida pitam te majke da li je genocid bio u Grabovici????

Ratko

Jedini Genocid IKADA je JAsenovac

Habuhabuhabu

Tu ne pomaže ni parfem ni sapun.

Bože

***

Miki

Gosn. Milanovicu imaj u vidu da su one pokusale atentat na predsjednika srbije aleksandra vucica a za to nisu odgovarale krivicno.

***

DA SU SVE MAJKE NA SVIJETUKAO VI ZIVOT BI ODAVNO STAO KUCKE JEDNE GDJE SU BILI VASI SINOVI 93 GODINE ZA BOZIC U KRAVICAMA KAKO SU KLALI I MASAKRIRALI SVE SRBE ZA BOZIC 93 UKRAVICI SJETITE SE KAKO STE IGRALE KOLO SA NASEROM ORICEM U SREBRENICI I MUDZAHEDINIMA POSLE POKOLJA U KRAVICI KAKO STE SE VESELILE

Panzer

A UZDOL ISLAMISTI

A

Zasto jednostavno ne pustite prezivjele da nose svoju bol u miru i sa dostojanstvom? Obezvrijedili ste samu sustinu i znacenje pojma genocid, tog ultimativnog neljudskog zlocina, kao i samog sjecanja na Srebrenicu. Unistili ste kulturu sjecanja zarad svojih sugavih dnevnopolituckih ciljeva, i jedni i drugi i treci! Sikter vise!

idite KUCI *** JEDNE KUHAJTE PITU

Sta su radili vasi sinovi 93 godine za bozic u kravici kako ste se veselile mudzahedinke jedne okrutne

***

OBJAVITE ZLOČIN U UZDOLU *****E

***

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Sarajevo

Zasto je muslimanima stalo do toga da su dozivjeli genocid? Da ga mogu exploatirati u dnevno politicke svrhe kao i ove jadnice i Srebrenice. Po istoj definiciji genocida pitam te majke da li je genocid bio u Grabovici???? ka Mostar . Da bi TI, takvi kao TI, sva tvoja pokoljenja i svi slični za sva vremena kroz istoriju bili obilježeni kao ubice djece, civila i žena i tako živjeli do kraja vaših mizernih fašističkih života, što objektivno i zaslužujete, bagro djecoubilačka!

Sarajevo

Zasto je muslimanima stalo do toga da su dozivjeli genocid? Da ga mogu exploatirati u dnevno politicke svrhe kao i ove jadnice i Srebrenice. Po istoj definiciji genocida pitam te majke da li je genocid bio u Grabovici???? ka Mostar . Da bi svaka sljedeća generacija ZNALA i BILA SPREMNA da to učinte opet, kako ste i učinili i kako posljednjih 30 godina pokušavate opet učiniti pa da vam se svima na*****o majke kako nikad niko u istoriji nije, a to vas, bagro pogana fašistička, samo i čeka. Marvo prljava!

Rr

DOBRO DOŠAO PREDSJEDNIČE U RS I HB.

Sarajevo

Zasto je muslimanima stalo do toga da su dozivjeli genocid? Da ga mogu exploatirati u dnevno politicke svrhe kao i ove jadnice i Srebrenice. Po istoj definiciji genocida pitam te majke da li je genocid bio u Grabovici???? ka Mostar . Da bi SVAKI, ali SVAKI nečovjek bio kažnjen za svoja nedjela i da se svakom od takvih, a kakav si i sam TI bijedni jadove koji ovdje mjesecima potpiruješ mržnju, ubijanja, protjerivanja, segregaciju, rasizam, fašizam, nacionalizam, vjersku netrpeljivost, silovanja i pljačke kao i svaki FAŠIST na ovom svijetu, misleći da se kao „boriš“ za nešto a sjediš u nekoj smrdljivoj rupčagi i bjesomučno pišeš svoje retardirane komentare kroz svoju bijednu mržnju kojom su te zadojili djedovi koji su bili ratni zločinci i pobjegli po raznim Argentinama i ostalim krajevima svijeta od Josipa Broza, klošaru fašistički. Da bi SVAKI retard za kakve se TI, FAŠISTO zauzimaš, ma kako se on zvao, a koji je u stanju UBITI DIJETE dočekao UPRAVO TO što je nekome uradio. Ili samo imao ambiciju, kao ti, ****ice mala jadna!

Rr

Lijepe riječi su ukras

SUV nane nesto izjavljuju?

Eeej, booona...

Serd

TUZITE I NJEGA I DODIKA SVIM EVROPSKIM I SVJETSKIM SUDOVIMA.

moj Milane

Srebrenica je u Srpskoj...dok god gradjani i drzavljani Srpske nekoga ne proglase za persona non grata taj je dobrodosao na bilo koji cm drzave...majke srebrenice mogu samo videti dw neko ne bude dobrodosao na pasje groblje... ka Milan . Koje države? Jel možda rs država???? Šta je "srpska"? Entitet? Znaš li, moj Milane, majmune sa grane (pardon, jabuko), šta znači riječ ENTITET? I kad kažeš "pasje groblje", valjda misliš na tvoju porodičnu grobnicu? Ili na šta, moj Milane, majmune sa grane ....

@ljiljan

. Da bi SVAKI, ali SVAKI nečovjek bio kažnjen za svoja nedjela i da se svakom od takvih, a kakav si i sam TI bijedni jadove koji ovdje mjesecima potpiruješ mržnju, ubijanja, protjerivanja, segregaciju, rasizam, fašizam, nacionalizam, vjersku netrpeljivost, silovanja i pljačke kao i svaki FAŠIST na ovom svijetu, misleći da se kao „boriš“ za nešto a sjediš u nekoj smrdljivoj rupčagi i bjesomučno pišeš svoje retardirane komentare kroz svoju bijednu mržnju kojom su te zadojili djedovi koji su bili ratni zločinci i pobjegli po raznim Argentinama i ostalim krajevima svijeta od Josipa Broza, klošaru fašistički. Da bi SVAKI retard za kakve se TI, FAŠISTO zauzimaš, ma kako se on zvao, a koji je u stanju UBITI DIJETE dočekao UPRAVO TO što je nekome uradio. Ili samo imao ambiciju, kao ti, ****ice mala jadna! ka Sarajevo Jesi ti to mislio na ljiljana i bosanca jer oni prosipaju samo mržnju i druge gluposti

/ Najnovije