Majke Srebrenice odgovorile Zoranu Milanoviću

17
Radiosarajevo.ba
Majke Srebrenice odgovorile Zoranu Milanoviću
Foto: AA / Potresne poruke u Srebrenici danas

Majke Srebrenice odgovorile su predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću nakon njegovih novih sramotnih izjava o njihovom udruženju i genocidu u Srebrenici.

"Mi jesmo stare žene, majke koje su izgubile svoju djecu, a Zoran Milanović je fašista koji glumi demokratu", napisale su Majke Srebrenice na Twitteru.

Podsjećamo, Milanović je rekao je da je laž da je negator genocida u Srebrenici i da se nada da Majke Srebrenice nisu instrumentalizirane iz Sarajeva te je istaknuo da će Hrvatska sama odlučiti hoće li poslati vojsku u misiju EUFOR-a u BiH. 

Milanović uvredljivo o Majkama Srebrenice: "Nismo u kalifatu, to su vrlo stare žene"

Milanović uvredljivo o Majkama Srebrenice: "Nismo u kalifatu, to su vrlo stare žene"

"Mislio sam da je to dostojanstvena udruga majki poginulih, ubijenih u Srebrenici. To su sada već žene koje su u visokim godinama. Ako su tada bile majke, a njihovi sinovi vojnici, to su vrlo stare žene i uvijek su se držale dostojanstveno i nadam se da nisu pale u klješta beskrupuloznih utilitarističkih muljatora iz Sarajeva. Ako jesu bit će mi jako žao", izjavio je danas Milanović. 


 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (17)

/ Povezano

/ Najnovije