Majka Davida Dragičevića objavila na koga sumnja da je ubica njenog sina

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

eh

Osim što treba ove krvoloke koji nemaju popravke, obavezno i nalogodavce. Jest da je to odmah 1/4 svih uposlenih koji imaju veze sa slučajem, da li direktnu upletenost ili ne reagovanjem. Ako Bog da bolji vjetrovi duvaju Bosnom. Strpljenje gospođo, vama i mnogim drugim su uzeli najmilije, vi posustati nećete. Svakom gadu nema zaborava ni oprosta ni za 1000 godina. Suosjećam i djelujem na okolinu koliko se može.

D07

Ova lujka, a i ovaj portal koji je ovo objavio, mogu platiti veliku odštetu ovom čovjeku , ako vas tuži. Čovjeka ste, ovako, bez utemeljenih dokaza i presude, optužili! Ne poznajem čovjeka, ali, objektivno, to nije u redu! I trebali bi da platite za svoj neprofesionalizam !

nisam_robot

ko si ti da tvrdiš da nema dokaza. jel znaš lično? zato se i kaže SUMNJAM, da se ne može tužit. i sve redom treba ovako, samo naprijed. sve je to korektno i uredu. nije uredu da rade i dalje na visokim pozicijama ovakvi kriminalci najblaže rečeno

Banja Luka

Ovo je samo pocetak. Sutra ce biti jos gore. Samo sto se ne zna ko ce biti zrtva odnosno ciji ce roditelji zaplakati. Sve dok pravoslavci u Banja Luci ne ustanu protiv svog vlastitog zlocinackog rukovodstva, nece se nist apromijeniti.

/ Najnovije