Magazinović: Zašto se pregovori o Izbornom zakonu sele izvan bh. granica?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neko

Ragib, ti i takvi kao to su i doveli u BiH u ovu situaciju Podrška Saši iz još barem djelom multienickog Sarajeva Dole nacionalno-mafijaske stranke

BH NIJE JOS UVIJEK CLANICA EU TAKO DA IZ BRISELA NISTA NIJE OBAVEZUJUCE! PUŠITE GA ŠKUTORI! ŽELJKO ĆE OPET BITI PREDSJEDNIK!

.

Evo kolektora

Vidim da imas tv...De ti upisi vecernju osnovnu skolu. Tvoja pismenost ne dozvoljava da te razumiju ne samo oni koji se s tobom ne slazu, nego ni oni koji se s tobom slazu... ka osnovna fali<< A ti tako divno pišeš samo šteta što si zaboravio Š, Č, Ž, pa tako bi isto zaboraviti Đ, Ć, Dž

Drvosječa

Samo pošteno, hebo vas otac i bijesna javnost. Najprije ste javnost lagali da je krasti pošteno, a sad se u frci kad joj treba reći da ste ih cijelo vrijeme lagali. Stoko balkanska.

Drvosječa

Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču...:)

G

Šta vam nije jasno. Ni Deyton se nije pravio u BIH a ni u Americi nego u Zagrebu i Beogradu. Deyton je trebao biti samo lrelazna faza do konačnog urušavanja države jer nisu mogli pobiti tolike Bošnjake sa dozvolom Evrope.

/ Najnovije