Ko o čemu, Sanja Vulić o primanjima: "Hoće li zastupnici primati platu?"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sanja o primanjima

Zena voli primat, sta je tu cudno?

NjavijaSa

Primalja....ha ja..... daće njoj njen bog Dodo tupla ba ....no sikiriki...... (divi vugla isto opanak ocam ....)

Ravkice

Idi na raksrnicu pa je zaradi.

67

Magazinivić se dodvorava sarajlabadskoj čaršiji i nastoji biti "dobar i podoban Srbin". Samo tako može proći u toj sredini. Ali , dobra mu je taktika, za njega lično i njegovu ambiciju da bude političar.

000

Gosp. Vulić je postavila odlično i nsjnormalnije pitanje. Šta vam nije jasno?! Samo zato što ne pripada vašoj naconal. skupini, je razlog da je vrijeđate! O tome govori i Dodik i Tegeltija. U Sarajevu se kidiše i napada sve što dolazi iz RS. Nisu ljudi sigurni. A gospodin Incko i američ. ambasador, neka malo budu objektivniji, ako žele da im iko vjeruje.

/ Najnovije