Magazinović u proceduru uputio zakon protiv 'parking papaka': Predviđene i kazne

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Red i disciplina

To se radi ovako ; PENZIONIRANIM POLICAJCIMA SE PODIJELE LISTICI ZA KAZNE PENZIONERIMA SE PLACA PO PROCENTU PODJELJENIH KAZNI !!!ONI KOJI ODBIJAJU PLATITI KAZNE NE DOZVOLITI SERVIS VOZILA I MJEGOVU REGOSTRACIJU PO POTREBI IZUZET AUTO I SMRSKAT GA U KOCKU ……POLICIJSKE INSTITUCIJE SU KRIVE JER NE VODE BROGU O JAVNOM REDU !!!! Za to ih placa narod !!!!

Mostar

Prije svega treba uvesti zestoko sankcioniranje populista pred izbore

sarajevo

Prije svega treba uvesti zestoko sankcioniranje populista pred izbore ka Mostar prije svega ne treba pametovati iz mostara kad nisi svjestan problema u sarajevu, ovo je realan problem i nije samo oroblem u invalidskim mjestima nego kamari parking seljacina

Miki

Bravo Sasa....tako treba

realno

Zakon je ok.Ali to nece rjesiti problem.Problem se rjesava sistemski kroz osnivanje parking servisa u cjelom gradu.Tim potezom bi se rasteretila policija.Parking servisi bi naplacivali parkiranja i vodili racuna o nepropisno parkiranim autima.Parkin bi se trebao placati u svim djelovima grada be z razlike,ako si u centru skupplje,ipred zgrada jeftinije.Dobili bi vise reda u mirujucem saobracaju i otvorili nova radna mjesta.P:S Parking servisima zakonski omoguciti da imaju vucna vozila i pravo na samo odbranu od nasilnih vozaca.

Magazinovicu...,

...baci se Ginexom! Tamo su radnici. Socijaldemokratija je radnicka partija...!!!

Salih

Opozicija kao pozicija ista *** CJENE Divljanju a oni kontra supljiraju ljudi gladuju mamu vam *** za koga glasati da nas i dalje gulite sazrela je Bosna i Hercegovina za dobar obracun sve sami sotonasi u politici

ZAKON

Će se koristiit samo protiv obične raje !!! NEDODIRIVI SU UVIJEK NEDODIRIVI !!! I sada postoji zakon i kazne za nepropisno parkiranje !!! Ja i ??? Zna se ko tako parkira !!!

/ Najnovije