Magazinović: Treba ukinuti mogućnost zamjena zatvorske kazne novčanom

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E moj

Muamere sta nam uradi, sad ce jos i zakon promijenit. Razlete se se oni ovako kad se vec nesto desi, a pogotovo pred izbore ih.... Ma hajte...

Sud ...

... i tuzilastvo, znas gdje je problem i koga treba ganjati da odgovara! Svi okrecete glavu a znate da sudije oslobadjaju ili nedovoljno kaznjavaju kriminalce. Zasto ne istrazis ko pusta na ulicu ove divljake sa desetinama hiljada kazni? Sram vas bilo!!

Gost_Radio_Sarajeva

Hajmo novinari, malo istražujte. Koje zatvorske kazne su bile otkupljene i za koje zločine? Treba isto ispitati ko u PSBiH nije za ukidanje zamjene zatvorskih kazni novčanim.

Semran

Ti Magazinoviću si najveći demagog cijeu političku karijeru samo nešta predlažeš bez ičega konkretnog

Gost_Radio_Sarajeva

Muamere sta nam uradi, sad ce jos i zakon promijenit. Razlete se se oni ovako kad se vec nesto desi, a pogotovo pred izbore ih.... Ma hajte... ka E moj Magazinović je uvijek bio ovakav, samo što mu teško šta prolazi, a nije do njega.

xyz

treba ovo treba ono ... misliti i sr..t nije isto

komentar

Pitajte Fortu jel i on za ukidanje.

Nije znao hahhaha

Pa građani su znali, kako je njemu promaklo!? Lažu jer je pravo pitanje što su čekali do sada! Nisu znali a zakone su odobrili i usvojili, ako nisu i pisali. Ma niko nije kriv ni za što, onaj drugi je..

Zeterberg

Zašto se ne bi mogla otkupiti kada je to isplativo za državu. Dobije 36000 KM umjesto da toliko potroši na zatvorenika. Čista usteda 72 000 KM. E sad bi se moglo pričati o kaznenom zakonu za kakva djela se može dati do godinu dana. To bi trebala biti neka sitnija djela na granici između prekršajnog i krivičnog zakona. Na glumcu su sada opasno poceli ubirati pojene i novinari i politicari. Sad svi pametni i uvrijeđeni a to se desava ko zna koliko, od pamtivjeka i nikom nije do neki dan palo na pamet da mijenja zakone. Izbori su čudo.

pupak

Čuj Magazinovića, gdje ce to bez njega proci.

komentarista

>>Zašto se ne bi mogla otkupiti kada je to isplativo za državu. Dobije 36000 KM umjesto da toliko potroši na zatvorenika. Čista usteda 72 000 KM. E sad bi se moglo pričati o kaznenom zakonu za kakva djela se može dati do godinu dana. To bi trebala biti neka sitnija djela na granici između prekršajnog i krivičnog zakona. Na glumcu su sada opasno poceli ubirati pojene i novinari i politicari. Sad svi pametni i uvrijeđeni a to se desava ko zna koliko, od pamtivjeka i nikom nije do neki dan palo na pamet da mijenja zakone. Izbori su čudo. ka Zeterberg<< 100 % ali napacenog Magazinovica nije briga, njemu je bitno da se zgrozi i pokupi par jeftinih političkih poena. Mislim da nema politicara da je nanio više štete budžetu od njega (PDV za doniranu hranu . )

Ja1

Sto vam sda nije promijenila zakon jel nisu mozda stigli, nije bilo vremena, nisu imali kad valjda branili nas od srba i hrvata ili sta? Koji ste vi botovi demagozi, samo kritikujete a pitao sam sto puta, STA JE URADILA SDA i nema odgovora?

Magaza

Ti si vanserijski demagog i ublehas ! “Narodni poslanik”,još samo da učestvuje u kakvoj pozorisnoj predstavi s ovom a*****skom glumom pred naivnom publikom!

/ Najnovije