Magazinović traži odgovore: "Kakva zima nas očekuje, imamo li hrane, plina?"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

Imamo i mazuta i uglja i peleta i hidrocentrala i struje i vode i drva...svega imamo, ali pošto je trend na zapadu da se forsira kriza i da se ničeg nema, vjerujem da će i do nas stići njihov ferman i preporuke da se zateže, reducira, laže i petlja...samo da se narod smrzava! Ko u Bosni proda priču da nema vode ili struje i da nema resursa za grijanje, pašće mu glava, nek se ne igra!

Dusa nasa!

Vidis ti kako se on brine za nas sve! Ma njega za predsjednika i premijera istovremeno! Vidis kako je dobar!

Haha

Muslimani koga vi birate osim ovih bedevija? Mačak sjedi u parlamentu i pojma nema čega ima i čega nema u robnim rezervama.

/ Najnovije