Oštra reakcija na Kljuićeve izjave o Hota-Muminović: 'Ljudi sebi svašta dozvole'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

SOS

Lijepe riječi su ukras!

Soko

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Iskreno postovanje zeni sto je pokrivena i sto cuva svoju vjeru. Ali kao strucnjak 0 bodova stranacki postavljena.

Kljuic odron

Apsolutno sam protiv govora mrznje. Kljuic treba biti kaznjen, ovo sto je uradio je nedopustiv fasizam. A ministrici Hota Muminovic bih porucio drugi put kad zausti protiv LGBT populacije da se sjeti danasnjeg dana kada je bila ponizena i obezvrijedjena. Ministrice vidis kako je lijepo kad svi gradjani imaju ista prava, jer ovo nije serijatska zemlja. “Nije ni tvoje maslo za ramazana”

Habuhabuhabu

Sva sreća pa nije nikada dolazio na mostarsko sveučilište gdje su godinama poprašivali Hitlerovo djelu u izlogu sveučilišne knjižare. Pa on bi ih sve tamo pobio, od nezabrađene čistačice, preko nazabrađenih studenata i nezabrađenih doktora i profesora.

Sara je Vo

Iza ovih napada, utemeljenih ili ne, se krije pokušaj prikrivanja teme o restituciji. Mnogi prvaci bi u tom slučaju cipele morali zamjeniti opancima. Ministrica pokrivena? Koga predstavlja? Šta dokazuje? Dali je to voda na Dodikov mlin i meso za Čovićevo ujedanje? Bosna, mala bara, al puna debila...

Sunce

Iliti: "...Od bosanca se moze svemu nadati - sto godina zivi kao pametan covjek, a onda sve ucini da ispadne budala...", sto rece Mesa Selimovic...

/ Najnovije