Magazinović pisao Milanoviću: Bošnjaci su ponosni, dobri ljudi koji mnogo mogu trpjeti

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U pravu si!

Lijepe riječi su ukras

Bos-Sa

Na njegov nacin ponasanje puno je uticala albansko-ruska mafija i tajkuni,i to mu se vjerovatno isplati.On mozda misli uzeti sljedece izbore i pretvoriti Hrvatsku u Berluskonijevu drzavu.A njegovog stava prema nasoj drzavi,uticala je pogana politika Kitarovicka.

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Izvini Magatinoviću ali mi više niti možemo niti hoćemo trpjeti!

SOS

Nije on nikad bio demokrata, to je suplja ko i u dodika dok ne dobije vlast, a onda vade nacionalisticke znacke i stavljaju na kape.

Mostar

Zasto Sasa pise u ime Bosnjaka???

●●

Izvini Magatinoviću ali mi više niti možemo niti hoćemo trpjeti! ka ⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️ Da vi u dijaspori više ne možete trpiti

Hehe

Ala si mu ga se nagovorio Safete Magazinoviću. Ni reis ne bi bolje!

Mirza Tvica

Trebao si mu napisati bošnjaci preziru političku fukaru.

Flaster

Svaka čast

Hahaha

Izucio i Sale zanat. Zna dje su glasovi a dje ih nema:))

Gost

Jel' ovaj odlučio raditi kao Sejdo Komšić. Svoj narod pod noge a u korist Bošnjaka. Nađite jednog takvog Bošnjaka.

Viktor

***

Guest

Guest Gospodine Magazinovicu zar ste spali da jedom klimatericn-krastavom liku objasnjaate kakvi su bosaski muslimani? Pomenuta osoba je iskompleksirana znajuci sa kim se zabavljala njegova supruga prije njega i to ga boli,a godine i psiha pritisle.

Bosanac

Koji ***.

/ Najnovije