Magazinović: Javne nabavke su veliki izvor korupcije, danas na snagu stupaju izmjene zakona

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ana

Tko je novinar koji 30 puta pravi prilog o izjavama sarlatana Magazinovica o nabavkama ???????? On glasa za Raspad drzave i sva s.anja i kriminal koje im nature Covic i Dodik a ovdje glumu postenjacinu!

Opa, opa, opala

Magazinoviću, kljusino bosanska u FBiH najveća je plačka, korupcija, mito i krimal od PISACA JAVNIH TENDERA, a ne od onih koji na jedvite jade obaraju iste. Najgori lopovi su u SDP-u iako je tjesna trka sa SDA. Pročitaj malo Tender koji finasira Vlada FBiH i tvoj glavati Nikšić za "Centralno grijanje"-Tuzla. Kriminal nad kriminalom. 2x obaran Tender zbog očitog štimanja i "crtanja" Isporučioca. Ni to nije bilo dovoljo, sad ide 3-ći još gori Tender za 9,4 mil. KM državnih para. Glavati Nikšić treba da u Vojkovićima igra tavle sa Novalićem dugi niz godina. ****š državu u kojoj se Ti i tvoji SDP-ovci za nešto pitate. iadko se zovete socijaldemokrate nikad ništa socijalno niste uradili za one kojima je to potrebno. Sve što je bilo komunističko ste oteli i prigrabili kao "logični" nasljednici. Ko je Vas sljedio ni đehenem mu dovoljan. Sve buzdovan do buzdovana, pravi jadovi. Onom Mašiću otpada kosa, a kad je postao SDP-ovac nije se ni obrijo. Ima Vas masa koji nikad niste imali radni odnos, već od rođenja pametujete i bistrite politiku.

Stap i mrkva

Evo neke je zakon odma pigodio,vidi se iz komentara da su to sda lopovi i njihovi psi koji laju po portalima.

Stop picopevcu

Do zla Boga s ovom felšavom glavom više.

/ Najnovije