Magazinović i Ćudić: Spriječili smo lobiranja - i Vijeće Europe će podržati Rezoluciju o Srebrenici!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tava

Evo, ovako nas uslikaj dok drzimo papire. Kakvo podcjenjivanje naroda i populizam..

Binche preferira anal DP

Provjereno 100% !!!!!

Taman tako

Evo, ovako nas uslikaj dok drzimo papire. Kakvo podcjenjivanje naroda i populizam.. ka Tava * Bolesna degenarija valjda misli da je to navodno slučajno poziranje normalno i prihvatljivo...štaš ..... Nije da volim sda i ostale klerofašiste, naprotiv, to su najveći zlikovci koje je ova zemlja zapamtila ali i ovi brate.....dabogda da nisu i gori ... sve u svemu, jadni smo ...

Mani price

Pa sta ste radili do sada tri dana pred izbore ???? Obilazili svijet ?

Gulliverus

Dvoje šupljih tzv političara, u pokušaju, prodaju ublehe o svom uspjehu, a to ovamo na terenu nikada niko poštovati neće, zahvaljujući OHR-u OSCE-u, amerikancima i britancima. Ne znam u kakvim lažima populizma i samo promocije žive ovakvi.

Genocidni zločini srbije 90-ih

Počinjeni devedesetih godina nad Hrvatima, Bošnjacima, Srbima, Albancima, Crnogorcima: Vukovar, Škabrnja, Srebrenica, Omarska, Keraterm, Korićanske stijene, Trnopolje, Manjača, sarajevska opsada, bihaćka opsada, Prizren, Podgorica i t.d.

Lekcija iz povijesti (istorije)

Neke od od mnogih kampanja genocidnih ratnih zločina koje je najviše organizovala tzv. srbija: od samoproglašenog projekta ekspanzionističko-ekstremističkog mračnjaštva, takozvanog Načertanje (1844), pokušali su protiv 1-Makedonije (1996), 2-Rumunije (1851), 3-Vojvodine (1991-1995), 4-Mađarske (1856), 5-Crne Gore (2006), a realizirali protiv 6-Slovenije (1991), 7-Albanije (1915), 8-Bugarske (1885.), 9-Bosne (1992-1996), 10-Hercegovine (1991-1996), 11-Crne Gore (1918-1920), 12-Kosova (1915), 13-Makedonije (1944), 14-Hrvatske (1991-1995), 15-Kosova (1996-1999), 16-Vojvodine(2016).

Znaci podrzali i podrzat ce svo oni koji propadaju

a oni koji kroje buducnost svijeta (BRICS) nisu. Okejcek...

kako to

Majku mu kako baš da se potrefi lobiranje tri dana pred izbore. Navikli smo da sabina objavljuje neke "šokantne" fotografije uoči izbora ali vjerovatno njih čuva za parlamentarne a za ove lokalne se dovoljan i Magazinović.

Jas23

Dok neki rade za drzavu BIH i zele obezbjediti da se rezolucija o genocidu u Srebrenici izglasa na vijecu Evrope, mali zeleni pucaju iz pistolja po kandidatima koji nisu sda!Misli da nikakav dalji komentar nije potreban!

/ Najnovije