Ludo vrijeme u cijeloj BiH! Spremite zimske jakne jer idemo i do 20 stepeni

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Nema zatljenja, nikako, nema ba. šta ti je...evo nam temperature zimi kao da smo u Brisbane-u a ne u Sarajevu. +ebem li vas sve teoretičare zavjere koji tvrdite da nema zatopljenja.

Tuner

Nije spremite nego odlozite. Dnovinaru nepismeni

HUKA

Ludi ljùdi a ne vrijeme.

Jaaaa

Nepismen novinar. Nista novo???

Sunce

Naslov govori kao da bi se trebali radovati ovome. Ali vjerujte da je ovo zabrinjavajuce. Zivim na placu( ravnica) na kojem se tokom zime nije moglo uci u vrt radi vode. U junu se moze tek krenuti sijati vrt. Ove godine taj vrt nema ni baricu vode, u papučama ovih dana prolazim.

Kuštrinović

Članak kao da je pisao naš "proslavljeni meteorol Nebojša Kuštrinović",,,, pa kad mu omladina iz naselja Budžak, dođu noću, pa u spravice za mjerenje natoče vode, i ON ujutru na javnom servisu izjavi da je noćas palo toliko i toliko litara kiše----A ONO PLUS 25 NOĆU, BEZ OBLAČKA NA VIDIKU, BEZ ŠANSE ZA PADAVINE, ČAK I SA HARP VARIJANTOM:) :) :) Mislim, stvarno, novinarčiću dotako si dno dna u svom poslu..... Ili si preko veza i vezica došao na tu poziciju.... Ljudi,,, jesmo li mi normalni :P ????

/ Najnovije