Loše vijesti s KCUS-a: Sedam preminulih, mnogo pozitivnih u Sarajevu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta je ovom portalu

Sta Vam ovo znaci mnogo je pozitivnih u Sarajevu? Pa prethodni dana smo imali dnevno po 500 a za jucer 102, ko Vam ovo pise i pod kojom direktivom?

sTA vAm Je

Sta Vam ovo znaci mnogo je pozitivnih u Sarajevu? Pa prethodni dana smo imali dnevno po 500 a za jucer 102, ko Vam ovo pise i pod kojom direktivom?

PREPUSTITE GOOVNA SARAJEVSKA "CETVORCI"!

ja da sam na mjestu SDA , koja je jedino nesto RADILA za razliku od FACEBOOK POLITICARA koji su samo pricali i kopali jamu ispod svega sto je SDA pokusala da napravi zadnjih godina , gdje su Niksic, Kojovic i Konakovic ZAUSTAVLJALI PROJEKTE, jer su podnosili tuzbe da se ispita valjanost i mogucnost svega i svacega jer im nije odgovaralo da SDA nesto korisno pravi(dok im SNSD i HDZ ne smetaju ni kojem osnovu, njima je stalo samo de republiek sarajevo)- ja bih sve napustio i rekao gospodo,tarzili ste gledajte-NEKA VAS SADA LIJECE ONI KOJI SU VAS SA BRDA OKO SARAJEVA UBIJALI!Bude li opet rata, ja sarajevo NECU BRANITI, branicu opcine gdje SDA i Bosnajci vladaju a ne pada mi na pamet da branim one koji su glasali ZA KVISLINGE I RATNE DEZERTERE NJIHOVE STRANKE!PAPCI OPCINE CENTAR,da Bog da vam srbi glave dosli ko i 92!Tada smo vas MI odbranili, i Sandzaklije, Focaci...ali VISE NECEMO sigurni budite.Nekla vas vodi vas VOJVODA KOJOVIC!

Doci ce vakat aBd

Sta Vam ovo znaci mnogo je pozitivnih u Sarajevu? Pa prethodni dana smo imali dnevno po 500 a za jucer 102, ko Vam ovo pise i pod kojom direktivom? ka Sta je ovom portalu tek ces ti da vidis sada sta ce sve desavati kada vas srbi uzmu!i ENKA VAS UZMU, DA BOG DA POKORILI republiku sarajevo!

071

Hajde Sebija, pakuj kofere i pusti sposobne i obrazovane koji su prilagođeni članovi ljudskog društva da počnu da popravljaju sve što je SDA bagra pokvarila i uništila. Možda konačno i otkrijemo zašto je smrtnost tolika na Podhrastovima.

071

I velikoslovaš, mene sigurno nisi odbranio a ni uhljupi iz tvoje stranke. Ali se sjećam koliko su nam šta naplaćivali u ratu i kako su ranjenici čučali pred tunelom dok su SDA kadrovi probacivali robu. Tako da nemoj ni sada, molim te, da braniš kada se desi taj navodni strašni sukob.

/ Najnovije