Lokalni izbori 2024 | Zuhrić: Očekujemo da DF udvostruči, a negdje i utrostruči broj glasova

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Muha Lajpzigic

Oooo evo ovog lezihl****vica i folera koji u javnosti suti i teskom mukom sklapa prostoprosirene recenice praveci neke ljute ekspresije lica sa zagonetno cinicnim osmjehom, dok je za tastaturom i na tviteru ratoboran i vrlo zmijskog jezika ujedljiv.

Haha

Deeflije i dalje ne pridonose ničim muslimanskoj braći iz SDA. Za ništa ih alah nije dao

KIKO

KLJUSINO ZAR NEVIDIS DA PROPADATE TAJ VAS SEF VAS VODI U KRIVO I ZASNIVATE SVOJU KANPANJU PROTIV HRVATA TO VAM NEDAJE DOBRE REZULTATE

071

Sa dva na sest?

Teatarska energija

DF stranka je krahirala onog casa kada su u Skupštini Kantona Sarajevo za zastupnicu izabrali Marijelu Hašimbegović koja je na zadnjim izborima osvojila 239 glasova! Toliki broj glasova je bio jedva dovoljan za Općinski vijeće Novo Sarajevo,a oni su je,u nedostatku žena ,predložili za Skupštinu Kantona,te sebi uništili kredibilnost,mada oni očigledno nisu niti svjesni toga! Nakon njenog direktorovanja u Narodnom pozoristu u Sarajevu, maksimalno se profanisala, a nakon pisma umjetnika Narodnog pozorista , prozvana je da je od pozorista napravila seriju”Dva smo svijeta različita”, te je za javnost “postala” Fadila Opancic! Ove činjenice DF stranka je ignorirala ,ali građani takve potkapacitirane političare ne zaboravljaju!

Niškoristi

Ovi su besmisleno i nepotrebno držali stranu SDA i ismijavali ustavne odredbe. Nikada ništa autentično nisu ni izjavili a kamoli učinili. Samo se pitam ko su i što su građani koji glasaju za njih? I iz kojeg razloga i sa kakvim ciljem ih podržavaju? Može li iko objasniti?

Našisti su poturena kukavičija jaja

Nisam nikome član, ali DF je legenda! Istinski Bosanski patrioti.

Kukavičija jaja u Bosanskom gnijezdu??

KLJUSINO ZAR NEVIDIS DA PROPADATE TAJ VAS SEF VAS VODI U KRIVO I ZASNIVATE SVOJU KANPANJU PROTIV HRVATA TO VAM NEDAJE DOBRE REZULTATE ka KIKO . Čij hrvata u Bosni?? Kad i otkud dodjose ovdje? Reci! Pa znali bi Franjevci za hrvate da ih je bilo u Bosni do 1918! Tek 1910. napravise prvu politicku stranku hrvatskog imena, po ugledu na stranke za sirenje srbskog imena po Bosni.

/ Najnovije