Lokalni izbori 2024 | Željko Komšić "Očekujemo rast od 30 posto"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Prevedeno sa alkoholnog jezika. Sejdo: *****ili smo momački, gurnuli su nam do balčaka!

teleći pogled jednog

retarda uhl****

Privjesak

DF je polako odlazio sa političke scene,i evo, do općih izbora taj odlazak je definitivan! Osim Zlatana Begica i Sifeta Podzica, stranka nije imala kapacitiran kadar. Sve do sada stranka se održavala zahvaljujući SDA stranci,njenim padom,naravno da slijedi nestanak DFstranke!

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH BRA

Prevedeno sa alkoholnog jezika. Sejdo: *****ili smo momački, gurnuli su nam do balčaka! ka Haha BRAVO ŽELJA JOOJ ŽELJA JE BOG!!

Mortus

Ako su oni rasli 30 procenata onda je i glupost porasla za toliko.

Nadimak

Ma šta reče? Kada propadne stranka moći će držati bife u predsjedništvu. Ako nije tako već sada?

kroatoljubni meleci iz RETARDiosarajva

su namjerno ostavili da primitivni, umobolni, islamistički šovinist na ovom smeće-portalu može registrirati i držati nick koji glasi: Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH BRA - - - bravo reis-sdfa meleci iz redakcije, tako se gradi bosna... bez podstanara. slični nick-šovinizam je registriran i protiv srba.

DF LJIGAVCI

Smrde

Veriga

Poderao Komsić Jansin nonpaper o podjeli BiH, zaustavio Konjakovica da nas ugura u bezdan zvani Berlinski proces iliti “srbski svet”. Zbog litijima pristali Ameri, Nerkelova, Franci. Samo da im Vučić da litijim oni bi mu dali Rs, CG,.. Onda im dodje u glavu ruski aerodrom i vojne baze u Trebinju!! Zeljko Komšić je heroj i legenda Bosne.

Rast od 30 % ?

Čega ba ? Misliš tvoje “ građansko - zelene” ćune ?

Voljeli smo Sanju i nocu i danju

su namjerno ostavili da primitivni, umobolni, islamistički šovinist na ovom smeće-portalu može registrirati i držati nick koji glasi: Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH BRA - - - bravo reis-sdfa meleci iz redakcije, tako se gradi bosna... bez podstanara. slični nick-šovinizam je registriran i protiv srba. ka kroatoljubni meleci iz RETARDiosarajva Iza Pravnog ****ulteta.

Nejebana ti bogojebicina supka?

Čega ba ? Misliš tvoje “ građansko - zelene” ćune ? ka Rast od 30 % ? Mislis tvoje pateticne pseudocioniaticke us-raske kuroatske nacije gdje je klecavacko katolibanstvo neodvojivo od rasno ciste ercegivnarske kuroatske crnokosuljaske narodnosti od dolaska sa Atlantide u stoljecu sedmom?

/ Najnovije