Lokalni izbori 2024 | Tarik Jažić: Mjesne zajednice moraju biti nulti prioritet načelnika

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

Joj vidi ovoga hhaha

Mirsad

Sta je Ovo?

Pa dobro

Čitate li vi ovo što objavljujete? Napisali ste da su kandidati na za načelnika Vogošće. Dajte malo, probudite se pa onda copy-paste!

????

je li ovaj tekst neko pročitao prije nego ga je objavio? Može li mi neko ove rečenice objasniti: Na području Općine Vogošća za poziciju načelnika će se takmičiti kandidati: Srđan Mandić, aktuelni načelnik Općine Centar, ispred Naše Stranke i Socijal-demokratske partije BiH, Dennis Gratz, ispred Demokratske Fronte, SDA i Stranke za BiH, Tarik Jažić ispred Platforme za progres i Pokreta za nove generacije i Hajrudin Mulić iz Demokratske stranke BiH.

tarik

imas moj glas.jos samo da si spomenuo da ce opcina pomoci obnovu krovova na starjim zgradama..ne bi to bio problem da ima efikasnog zakona naplate kirija ali ga nema.neki izdaju stanove a ne placaju kirije i nema sistema da se tom lopovluku stane u kraj.to treba pod hitno mihenjat

joy

od ponudjenih Tarik je daleko najbolji,covjek ima sirinu,vidi dosta problema.vjerovatno nece uspjeti sve ali ako zapocne i pomogne pa ce se i u iducem mandatu ostvatiti.Niti jedan drugi kandidat nije ni mali dio ovoga spomenuo a sadasnji nacelnik je veliko razocarenje i unazadio nas je za ove 4 g.nece vise.narode pamet u glavu.Tarik je dobar kandidat

/ Najnovije