Lokalni izbori 2024 | Srđan Mandić : "Centar vidim kao općinu razvijenog europskog grada"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak...

Vi iz te Vase stranke ste istorija/historija/povijest ....najveca podvala,ubleha,prevara....FUJJ

Laxative

Šupkljikatpr ugradator iz najpokvarenije političke stranke koja je ikada postojala na ovim prostorima. Samo pošteno, dobri ljudi, samo da izgradimo, predamo i ostale floskule najnesposobnije grupacije diletanata i podanika nazovi zapadno demokratske neokolonijalne mafije.

drsa

MARS LOPOVE !! Samo lud covjek moze citat tvoje lazi.. previse ti je bio i ovaj mandat...

Gulliverus

Idite dalje, al dalje od nas, fino u zdipu timarenu. Nesposobna đgadija.

user1658473795

Vide i građani, samo bez tebe

sar

Dobar je Manda. Otrov za ove botove.

kole

Dragi Srdjane, kao covjek si vjerovatno ok, ali kao politicar si stvarno antitalenat i nesposoban! Razumijem da je u politici lova ali lijepo se moze zaraditi i od pjevanja, Pitaj Halida ili Prijevicku, neces pogrijesiti ako pokusas. Siguran sam da bolje pjevas nego sto ti politika ide od ruke. Nikad nije kasno!

E moj Srle!

Što su Karadžić i Mladić htjeli, Izetbegovići aka Živkovići su uspjeli. Rajvosa pretvorili u kasabu nulte kategorije. Tako da ti za općinu najprije fali to "razvijeni' i "europski"!

Razligu

Hajde ti u najbližu kafanu i načelnikaj do mile volje, a nas pusti na miru. Da konačno sklonimo 150 ležećih u 100 metara

Haaa

Kako te bolan nije stid?!

Ovaj se baš naklepeta

Imao je priliku prosle četiri godine, pa ništa. Samo ublehe i pokoja tuzba

Tito i dino sve je rekao o vama

Osnovalu vas stranci, Forto, projektant stranke, dosao iz Amerike da nam se us*** u zivot, uvezani ste sa narko kartelom, zar treba dalje. Nosite se, otkriveni ste, da ste neprijatelji naroda i drzave i sikter.

Tandara mandara

Ti si se pokazao ovaj mandat, ne treba više.

/ Najnovije