Lokalni izbori 2024 | Nikšić: Zadovoljni smo gdje smo pobijedili. Nismo zadovoljni gdje smo izgubili

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Profiter

Rezultati bi bili i mnogo bolji da ti nisi na čelu stranke. Šteta što Našu Stranku vučeš u ponor u kojem ti je zasluženo mjesto. Očajan premijer, jedan od najvećih lažova u ne maloj konkurenciji.

Pare

Izgubi si jer ne daješ pare narodu, čuj povećanje 2,5% penzionerima, a ostalim na budžetu 7% dva puta. Na birou i demobilisanim boricima ništa.

Haha

Ako si izgubio dobitak, onda si dobio gubitak.

Željko

Moj Nikšiću baci te novinar pod jaja ovim naslovom

Tuner

Mudar naslov

Mamlaze

Bugojno je izgubljeno...podnesi ostavku i prepisti stranku nekome casnijem

Odrođeni od stvarnosti

Ova zemlja je izgubila čim si ti dobio fotelju u njoj. Koji notorni kepec.

Naježim se gluposti o nacijama u BiH a YU nema!

Lazne nacionalnosti i “konstituentne” etnije u BiH ! Naciju odredjuje DRZAVLJANSTVO, a “etniju” u Bosni oredjuje nacionalnost drzave Kraljevine SHS nastala podjelom po krstu. Kraljevine ni Jugoslavije odavno nema, ali njihove bivse nacije se koriste kao proxy igraci Srbije i Hrvatske u vidu “konstitutivnih etnosa”, u cilju ostvarivanja velikodrzavnih ciljeva. Niti su im dijaspora, niti su genetski vecinski slaveni, niti ih je bilo u Bosni do XX vijeka. Nisu narod ni Hrvatske ni Srbije. Zabluda, neznanje, spin je govoriti o NACIJAMA srbima i hrvatima u BiH. Sem ako nisu iseljenistvo tih drzava, a onda su u BiH NACIONALNE MANJINE poput Engleza, Francuza, Nijemaca, … Glupo je govoriti o nacionalnostima u BiH za gradjane koji nisu dijaspora!!

/ Najnovije