Lokalni izbori 2024 | Nedžad Koldžo: Moja politika je uvijek donosila pobjede

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Dosadnjakovic zreo za provjeru porijekla imovine.

Pero

Tvoja politika je najblaže rečeno jeftino potkupljivačka. Deset autobusa penzionera i na Igman: ćevapi, hemijske olovke i obavezno propagandni stranački *****ijal. Za tvoga mandata Novo Sarajevo je ličilo na kasabu iz provincije. Čak je i Tanović za tebe urnek političke kulture.

ja1

i on ce dijelit nas novac odmah to obecava a najjace mi je sto kaze onaj jedan u anketi koji nece da glasa, meni licno nista nisu dali i nece rijesiti moj problem tako da necu glasati. Ne interesuje nase glasace sine i pruga, to ne moze kuci ponijeti

Junak

Ovi na što kažu : Ja… Moja…. Odmah znaš da je totalni negativac …. Ja, Moja… moš samo u svojoj kući, i iz svog džepa !!!!

Adi

Ti si lopina koji nije htio reci dobar dan dok ne vidis kovertu, licno znam covjeka koji je htio firmu d apravi nisi mu dao lopove papire bez para, covjek napravio u lukavici, i zaposljava 150 ljudi, stoko beskorisna, zlocinacka

Hasan

Evo onog sto pokusava unistiti firmu ZRAK i ostaviti 100 familija bez prihoda kako bi se docepao zemljista na kome je fabrika. I, kao, on je za građane?! Lopovska posla! Ko za ovog prevaranta glasa dabodga mu se ruka osusila.

Animal Farm

Neodoljivo podjsetivši na Winstona iz Orwellove fantastične Životinjske farme (jedan od glavnih likova u knjizi – snishodljiva svinja uvijek gladna i hrane a još i više - moći), na svom „Novogovoru“ koji naravno jedino i poznaje, ovo nepristojno smeće je, po mom mišljenju, planski i namjerno instalirano da ljude provocira, gadi im živote i Vrijeme koje provedu na Ovom Svijetu i ovim jadnim prostorima. Siguran i kao kamen čvrst dokaz da odavde, ukoliko ovakvi kao on opet zavladaju, a nažalost je moguće da jednom hoće - samo treba bježati glavom bez obzira. Jer, rađati djecu da im ovakvi odlučuju o sudbinama i egzistencijalnim pitanjima je isto što i sam svoju djecu osuditi na beskonačne i doživotne Danteove krugove Pakla (i primitivizma), ništa drugo. Fuj!

Jahači

Neodoljivo podjsetivši na Winstona iz Orwellove fantastične Životinjske farme (jedan od glavnih likova u knjizi – snishodljiva svinja uvijek gladna i hrane a još i više - moći), na svom „Novogovoru“ koji naravno jedino i poznaje, ovo nepristojno smeće je, po mom mišljenju, planski i namjerno instalirano da ljude provocira, gadi im živote i Vrijeme koje provedu na Ovom Svijetu i ovim jadnim prostorima. Siguran i kao kamen čvrst dokaz da odavde, ukoliko ovakvi kao on opet zavladaju, a nažalost je moguće da jednom hoće - samo treba bježati glavom bez obzira. Jer, rađati djecu da im ovakvi odlučuju o sudbinama i egzistencijalnim pitanjima je isto što i sam svoju djecu osuditi na beskonačne i doživotne Danteove krugove Pakla (i primitivizma), ništa drugo. Fuj! ka Animal Farm Pokvarit ću ovaj komentar, jer je kao roman naših života sve kazao,ali moram samo dodati,stide li se ovakvi ljudi bilo čega ,da li je prolaznost života njima poznata; neka vide sahrane i dzenaze,neka posjete bolnice ,svi ćemo jednoga dana tamo završiti ,čemu tolika bescastivost i pohlepa? Jednom državne jasle,zauvijek državne jasle!Jahaci!

Pokrao si sve što si mogao

najkorumpioraniji načelnik..... kako si samo osigurao dozvolu za kriminaknu zgradu kod Hitne pomoći.... uništavao si zdravlje građana .... i sad bi ponovo.

Kraj

Najgori kompromitovani načelnik, uništio je Novo Sarajevo, zbog vlastitih interesa i bogaćenja, Prisvojio bi sve, pohlepan, Završit će gore od Berila i drugih

Ne sam Safete

Aktuelni načelnik Općine Novo Sarajevo, dr Hasan Tanković ,izuzetan ljekar i ortoped, intelektualac ,s regularnom diplomom ,navodno se nije “dobro snašao “ kao načelnik ove općine !!! Tko je radio u općinskoj administraciji dobro zna kakvi su klanovi stvoreni po općinama ,kako su uvezani klijentelistički i nepotistički ,kako novim ,prvim ljudima,prave razne opstrukcije,fingiraju” probleme, zaštićeni kao državni službenici i namještenici ,većina “dovedena”bez konkursa,vegetiraju na budžetu ,odani onima koji su i “doveli”… Načelnik Tanovic se nije nikada žalio ,shvatio je sve, sam se nije mogao izboriti … U ovoj općini dominiraju Komsicevi i Koldzini kadrovi,a šta onda može uraditi pojedinac? Ostaje pitanje ,kako to,da najobrazovaniji načelnik od trenutnih aktuelnih nacelnika ,nije imao podršku od stranačkih kolega,građana i uposlenika općine ? Tiha opstrukcija ,poznata novosarajevska priča …koja traje jako dugo po svim institucijama ove općine .Tihogovornici svojih interesa ostvaruju svoje ciljeve,pogledajte samo gdje su se sve “udomili “! Rezultati ne postoje ,ali oni politički napreduju,kakoooooo?!

Istina

Tek ćeš ti da odgovaraš za mnoge objekte koje si sagradio. O Kružnom toku Hrasno Brdo ( prekara AS) posebice. Bolje da si sjedio sa mirom.

Godpodine,

Nisi ti pobjedjivao kao osoba, nego je pobjedjivala SDA, koja te kandodovala. I ja glasam i to uvjek za kandidata stranke, ne za osobu i to vecina radi. Sad, kad nemas bas neku stranku iza sebe, uvjerices se sam. Ja, doduse, mislim da si ti igrac trojke i da ovo radiš da umanjis sanse, Bandicu. To sto radiš ganjas inat i osvetu bivsoj stranci, kao dijete, je vrlo ruzno i nedostojanstveno. Preslikao si konakovica, zato cete propasti obojica. Niske strasti nikuda ne vode.

Korona

Jesu li ovi na slikama poletili u Beograd da se vakcinišu. Dobre neke vakcine.

/ Najnovije