Lokalni izbori 2024 | Ko su kandidati koji su osvojili 0 glasova - nisu glasali ni sami za sebe

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve lazirano

To je dokaz

Nenormalno

Možda nisu bili pravi kandidati već imena za ispuniti prazninu na listama?

Gost

Zašto ste stavili Čovića kao ilustraciju? Mogli ste Bakira.

***

***

ZATO

Zašto ste stavili Čovića kao ilustraciju? Mogli ste Bakira. ka Gost JER JE TO NAJOGAVNIJI GAD KOJI HODA OVOM ZEMLJOM. NAJOGAVNIJI I NAJPOKVARENIJI.

***

***

mi, PRAVI HRVATI,

obožavamo DR.SCI. EUROPEJCA I GOSPODINA DRAGANA ČOVIĆA KOJI JE NEDOSTIŽNA DIMENZIJA ZA REISSESDFA TALIBANIŠE KOKOŠARE-SADAKAŠE.

TI NISI PRAVI HRVAT

obožavamo DR.SCI. EUROPEJCA I GOSPODINA DRAGANA ČOVIĆA KOJI JE NEDOSTIŽNA DIMENZIJA ZA REISSESDFA TALIBANIŠE KOKOŠARE-SADAKAŠE. ka mi, PRAVI HRVATI, _I ja ne mrzim Hrvate. Mrzim Čovića i vas, fašiste, koji volite njega. Vi ste fašistička pogan, pokvarena i hinjava. UPRAVO VAS mrzim, Vas, bagro seljačka, koja poistovjećujete jednog hercegovačkog smrdavog lopova s narodom. VAS, SMETLJARI SELJAČKI JA MRZIM, a ne HRVATE. VI HRVATA NISTE VIDJELI.

Sarajlija

Zašto ste stavili Čovića kao ilustraciju? Mogli ste Bakira. ka Gost Bakir bi bio prikladniji, em opozicija, em ga poglabao sem u vogosci gdje je naselio one seljacine koje mu je babo prodao

071

Bakir bi bio prikladniji, em opozicija, em ga poglabao sem u vogosci gdje je naselio one seljacine koje mu je babo prodao ka Sarajlija _Isto je smeće i Bakir kao i ovaj tražitelj radne snage iz logora Dretelj. Nema razlika.

Sarajlija

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

I JOŠ JEDNA STVAR LAŽNI HRVATE:

***

Pogledajte kako izgleda prijetnja koja je

ostavljena na službenom ulazu Sanje Vlaisavljević. STRAŠAN JE TAJ SLON ISLAMISTIČKOG TERORA U FBIH SOBI, A NAROČITO KAD NAJBROJNIJI NE ŽELE NI DA GA VIDE, A KAMOLI DA GA SPRIJEČE.

/ Najnovije