Lokalni izbori 2024 | Hajrudin Mulić: "Zaustavljanje iseljavanja mladih je moj glavni projekt"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čitatelj

Ja shvatam da je ovaj portal komercijalan i da su ovo uplaćeni članci, ali stvarno, neko bi makar trebao istražiti koga ovdje objavljuju i postavljaju da ovi ljudi ovdje gledaju, jer je ovaj portal dosta čitan, pa kako god. Ako pitate IKOGA u ovom gradu ko poznaje ovu individuu, ne znam ni kako bih ga nazvao više, svako će vam reći isto: Licemjerni siledžija, zlostavljač žena (dokazano više puta), klasični ratni profiter, varalica, švercer, lažov, neškolovani neandertalac, planirano i odmjereno punac Ajdina Brkovića, najvećeg prevaranta Balkana, a između ostaloga i čovjeka koji stoji iza lažnjaka pomoću kojeg je preko AI softvera falsificirao i Senada Hadžifejzovića lično na onim lažnim reklamama za neke izmišljene lijekove. Otimač društvene i državne imovine koji je od epicentra grada napravio ruglo kakvo svi možemo vidjeti svaki dan, samo ako pogledamo. Ne znam, ali bi ipak trebali promisliti od koga uzimaju novac za ove predizborne istupe. Nekakav nivo bi ipak trebao postojati. Ok, lova je lova ali ovo je stvarno previše. Izgleda da poslije retarrdiranog i bestidnog Rame Isaka ništa nije iznenađenje. Nažalost.

Nisam bot

I pomoć mladima, znam da Ti to možeš i zato Ti želim sve najbolje, kao i uspjeh na izborima...

Jok eto JA SAM

I pomoć mladima, znam da Ti to možeš i zato Ti želim sve najbolje, kao i uspjeh na izborima... ka Nisam bot _Znači, Hadžija Hajro je i tebe uposlio za cvaju i doner danas, a? Aferim, Aferim .....

071

Glavni projekt ovog prevaranta je da sacuva nezakonito steceno, zataska dug prema opstini, i sprijeci opstinu i gradjane da mu prekinu uzurpaciju javnih povrsina i druge javne imovine. Jos jedan u nizu onih kojim je SDA dala nas grad, dok se nasa djeca iseljavaju. Ma more mars!

Guest

Lopov klasicni i on i Brat mu mladzi uzmiju javne povrsine po cijeloj opstini Centar i prave divlje parking prostore fujjj stoka nevidzena

Proteus2

Ovo je podvala, znači ako je ovakav kako kažu za njega Mulić kandidat, onda na drugoj strani ostaje Mandić koji je onda kao najbolji izbor. Podvala, znači namjerno predložile Mulića da bi osigurali Mandića i Narko Stranku da još ostane na vlasti. Moraju kartel Titini i američki nazovi političari ostati na vlasti da bi se nastavila oronula država. Time se osigurava da država pada pod vodstvom kartela a da nikakva opozicija ili bunt to ne može da spriječi.

/ Najnovije