Logoraši iz Mostara o odlikovanjima: 'Milanović negira zločine HVO-a'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mustafa

*** Hrvatsko cvijeće koje sebe naziva Bošnjacima radi protiv svoje braće, iako je RH 90ih primila 420.000 bošnjačkih izbeglica, ujedinili se sa Armijom BiH na Korani, spasili bošnjake u Bihaču od još većeg genocida od Srebrenice, izbili na Banja Luku, napravili akciju Maestral i oslobodili ceo jug i sredisnju Bosnu....kome to smeta istina? Radi koje treba da se kaže da su radili zločine nad civilima i vojnicima koji su primili i podržavali koljače mudžehedine, inače zašto?

Net

ODBIJAJU RAZGOVARATI O TOME Ukrajinci tvrde: Imamo 7000 tijela vojnika u hladnjačama, Rusi ih ne žele preuzeti.

Bice

Bice gradanska

Spuvanac

Šta bi od Bosne bilo da se Oluja stvarhn pretvorila u "vetrić iz guzice" kako su Šešelj i generali JNA govorili da će biti? Da nisu došli i spasili Bosnu sa Maestralom? Da nisu tako naterali Slobu na Dejton.....? Logično da su radili zločine,u kojem ih ratu nema?

Zoki

Sommelier za kokain :D

Gost

I armija je pocinila zlocine pa ih se negira a zlocinci velicaju.

Db

Dzaferovic je izjavio da je Harmija casna i nije cinila ***

Guest

Guest Eto do cega je njegova glava dovela. Clanica EU i NATO-a negira MKSJ.

Guest

Guest @ Mustafa Ne laje cuko sela radi nego zbog sebe Imali su koristi to sve izbjeglice znaju za sada dosta.

Baba vračara

Znam da vraćam i gatam .Sad ću da svakodnevno šaljem sile zla da unište sve ustaše .Čeka vas u skoroj budućnosti užasna strahota i propast Vidim vam mnogo krvi nesreće i bijede .Vizija osveta vas stiže a možda i neki dron da zaluta.Vidim kako jedan od dronova slijeće na kuću lizguza Milanovića .Vidim mu svu familiju kako gori u plamenu Vidim mnogo ustasčiča kako leže mrtvi.Ozbiljno nije sala .Zato ne javite se za muslimane ni Bošnjake.

X

Maknuli ste komentar.Aaaaa istina boli.

/ Najnovije