Ljubiša Marković o kandidaturi za gradonačelnika Sarajeva

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hipik

Dajte ljudima da glasaju i za gospodina Bogicevica ce biti 90% a za sve ostale kandidate zajedno bez podcjenjivanja ikoga 10%.

Sarajevo

Ma ko je ovaj lik nikad cuo za njeg ne ofirajte se daajte Bogica gospodina za gradonacelnika

Biraj nermina

Predlozite nermina niksica on se mijesa u svasta,sad srbin u srebrenici,sad hrvat u mostaru i na dizalicama jedino nema konakciju sa bosnjacima kako bi glumio gradansku opciju

Treba raditi na sebi

"Pita li" se piše sastavljeno! Za političare je dugo jasno da su neobrazovani ali kakvi su ovo novinari?!

/ Najnovije