Ljubavna priča koja je osvojila region: Elmedin živi sa dvije supruge, otac ga istjerao iz kuće

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

...

Debilana

Debil

Prvo nije u braku sa obe jer to zakonski ne može a drugo otac mu je 100 % u pravu jer je doveo ljubavnicu u kuću u kojoj mu živi vjenčana suoruga i troje djece. Mogu samo zamisliti kako se osječaju radi ovog debila.

***

Lijepe riječi su ukras

Katy2410

Ovdje ce neko nastradati.

Gulliverus

Lijepe riječi su ukras

Svi ste vi ljubomorni

***

Ne pijem dok Paja vozi

Ovaj sramoti BiH ovako nešto nikad nije bilo kod nas

Durmo

Jano, duso, ne moze biti bas toliko lose?

Gost

E cuj osvojila publiku Grohotom se smijem

Micky

Mora da ima dobru prangiju.

hajragr

Htjela bih ga uvrstiti medju magarce ali ne mogu - uvrijedit cu magarce. Vidis li, covjece , da si ubio dušu svoje zene koja ti je podarila 3 sina??? Tebe treba za jajca objesiti!!!!!! Doveo čoek ljubavnicu u kucu svojoj zeni i svojim sinovima. Fuj fuj Sacekaj jos malo. Djeca rastu. Nece vjecno ostati djeca. I nemoj da budes iznenadjen kad te budu pitali "zasto si ubio dušu nasoj mami" a onda cete i oni isjerati kao i tvoj babo. Inshallah 🤲 🤲 🤲

Sarajevo

Znaci kod arapa to normalna stvar, a kod nas bauk. Koje li su oni vjere.

Sunce

Znaci kod arapa to normalna stvar, a kod nas bauk. Koje li su oni vjere. ka Sarajevo U vjeri Islamu dopusteno je imati vise zena, ali moras ispuniti određene uslove, odnosno u ovo vrijeme imati pare. Arapi koji imaju vise zena, imaju pare. Ne podržavam, niti osudujem. Svako nek zivi svoj život kako zeli.

Medic

>>Htjela bih ga uvrstiti medju magarce ali ne mogu - uvrijedit cu magarce. Vidis li, covjece , da si ubio dušu svoje zene koja ti je podarila 3 sina??? Tebe treba za jajca objesiti!!!!!! Doveo čoek ljubavnicu u kucu svojoj zeni i svojim sinovima. Fuj fuj Sacekaj jos malo. Djeca rastu. Nece vjecno ostati djeca. I nemoj da budes iznenadjen kad te budu pitali "zasto si ubio dušu nasoj mami" a onda cete i oni isjerati kao i tvoj babo. Inshallah 🤲 🤲 🤲 ka hajragr<< Mama psihicki nije dobro. A za njega mislim da je veliki manipulator sto je i dovelo nju da misli i govori onako kako misli i govori.

/ Najnovije