Ljekari otkrili kako se danas osjeća Milorad Dodik

3
Radiosarajevo.ba
Ljekari otkrili kako se danas osjeća Milorad Dodik
Foto: RTRS / Milorad Dodik

Zdravstveno stanje Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine, je stabilno i u blagom poboljšanju u odnosu na prethodne dane, saopćeno je UKC RS u Banjoj Luci.

"Nakon današnjeg zasjedanja konzilijuma ljekara Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske ustanovljeno je da je zdravstveno stanje srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH gospodina Milorada Dodika stabilno i u blagom poboljšanju u odnosu na prethodne dane", navode se u izvještaju iz UKC RS.

U saopćenjju se dodaje da se Dodik osjeća dobro i pod konstantnim nadzorom je konzilijuma

"Koristimo ovu priliku da zamolimo medije da prilikom obavještavanja javnosti o zdravstvenom stanju Dodika koriste relevantne informacije iz UKC RS", naveli su još jednom iz ove ustanove.

Podsjetimo, Dodik je u UKC RS hospitalizovan u nedjelju navečer, a poslije trećeg testa potvrđeno mu je prisustvo koronavirusa.

Prvih dana je bio u izolaciji, jer je bio u kontaktu sa zaraženom osobom, da bi treći dan nakon hospitalizacije stigao nalaz PCR testa da je - pozitivan.

Jučer je stigla nova informacija da je - negativan.

Predsjedavajućeg Predsjedništva BiH još se nijednom nije oglasio o aferi i svjetskom skandalu koji potresa BiH, nakon što je ikonu iz Ukrajine poklonio ruskom ministru Sergeju Lavrovu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije