Ljekari otkrili kako se danas osjeća Milorad Dodik

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Znam

Usmrdio se samo nece da objave!

chim

Živ ti nama bio preCjeniče još najmanje 70 godina...al na respiratorima akobogda....

NedajseInes

Rikno je smrad jos prije Bozica ali ga drze u zamrzivacu do 16.jan. da na miru proslave Dan Genocida nad Bosnjacima!!

Ukidanje entiteta rs je neminovnost

chim

Bosanac 100%

Zar ovaj covjek zasluzuje ovoliko medijskog prostora,odmorite nas malo hluposti

RS

Jedva čekamo da ozdravite godpodine Dodik. Samo za inat smrdljivim bošnjama.

chim

chim ustanemo, mi bošnje, pojedemo velikooo govno.

!!!!

Jedva čekamo da ozdravite godpodine Dodik. Samo za inat smrdljivim bošnjama. ka RS POJEDI TI VELIKO SMRDLJIVO DODIKOVO GOVNO!

Colo colo

Zar ovaj covjek zasluzuje ovoliko medijskog prostora,odmorite nas malo hluposti ka Bosanac 100% Pa, slucajno je taj covjek Predsjednik Predsjednistva Bosne i Hercegovine. Pisalo se, i pise, o Makronu, Borisu Dzonsonu, i desetini predsjednika jer to tako valjda treba. E sad sto se vi mrznjom istresate na sve ljude u RS, to pokazuje koliki ste sljam i neljudi. Isto su i oni iz RS ako se ponasaju kao vi.

/ Najnovije