Ljekari objavili kakvo je danas zdravstveno stanje Milorada Dodika

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kokolo

Jeb'o vam on mater!!!

LEONE

Jeb'o vam on mater!!! ka Kokolo Hm, krades tudji nickname. Ok. Kad si takav kreten i moram prostaciti, sta bi rekao da se doda - je.o i tvoju. Ruzno, je li?

Vitamin B6

Nadam se da će prebroditi ovu boleštinu.

Zdravlje

Kad je zdravlje u pitanju sve najbolje mu želim, al' što se tiče ljudskosti, nje u ovom "objektu" nema...

chimr

republiku srpsku ukinut samo!

Ukinuti vlašku republjik!

Укидање ентитета рс је неминовност и то ће се догодити вољом народа и уз несебичну помоћ ЕУ, Америке, НАТО пакта, али и свих пробосанских снага и патриота БиХ. То је неминовност, јер ентитет рс је насилно и уз ГЕНОЦИД, УЗП и најмонструозније злочине основан и преваром добијен на костима и крви невино убијених Бошњака, Хрвата, Срба, Јевреја и осталих грађана БиХ. Међународни суд је недвојбено доказао да су институције рс војска и полиција рс починиле ГЕНОЦИД и то је оправдан разлог да се укине рс као таква творевина основана на геноциду и узп-у.

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi

VRLO BRZO!!!!!

hehehe

Evo se citavo jutro pitam kako je on? Ziv nisam dok ne cujem za njegovo zdravstveno stanje.

chim

Ma da Bog da nam živio još 70 godina! Al na respiratorima. Po mogućnosti duplim, Fadilovim. ABd.

chim

Ma da Bog da nam živio još 70 godina! Al na respiratorima. Po mogućnosti duplim, Fadilovim. ABd.

Inzinjer

iz talibanske sarajevske mahale mrznje prema svemu ne-muslimanskom ne prestaje. nije vama Dodik kriv sto vas je Alija strpao u 4 kantona, pa onda ubjedio da je cijela BiH vasa. Zivkovic junior je samo nastavio politiku svoga babe. i moram priznati idemu mu dobro. evo, izgleda da mu i Inciko ode. jos jedan poraz. a vi Bosnje samo i dalje glasajte za SDA i vidite krivca za vas tezak polozaj u drugim narodima. nece Zivkovici ukinuti Republiku Srpsku ali ce vas muslimane i dalje drzati u stanju kolektivnog ludila da ste vi neki nasljednici nekih starih naroda koji su prije vise stotina godina zivjeli na podruciju BiH kao i da je BiH samo vasa. zbog Alijine lose taktike rezultat ostaje konacan: 49% za Srbe - 4 kantona za muslimane.

InzEnjer

@Inzinjer, Jbg, zao mi je, ali Sarajevo je glavni grad drzave ciji pasos nosis. Cak ti je i Dodik zaposlen u Sarajevu.

Kokolo

Jeb'o vam on mater!!! ka Kokolo Hm, krades tudji nickname. Ok. Kad si takav kreten i moram prostaciti, sta bi rekao da se doda - je.o i tvoju. Ruzno, je li? ka LEONE<< Lave ovaj nick ja koristim na ovom portalu vec 15 godina a sto se tice smrdljivog praseta iz Laktasa, mogu samo reci da Bog da se ne probudio!!!

chim

chim ustanemo, mi bošnje ,talibani, nama pojedemo jedno velikooo govno!

Hehe

Jest vas Dodik ishandrio. Ne možete ga očima gledati. Hahaha, samo zato ima veliki plus kod svih koji nisu talibanija. Jedva čekamo da ozdravi, da nastavi gdje je stao da vas handri.

chim

chim ustanemo, mi bošnje ,talibani, nama pojedemo jedno velikooo govno! ka chim Ovdje se više nikad ništa neće zvati srpskim imenom!

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi

vrlo brzo

Bosanac 100%

Zar je bitno svaki dan objavljivati stanje Dodika nije on jedini u bolnici,samo sto on ima dvije bolesti IKONA I KORONA za koronu ima lijeka a za ikonu ima novi drzavni zatvor sa svim sadrzajima

chim

spremi ti četnikov sine svog tomu vinkovića, trebače ti. vjeruj da hoće

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi

uskoro

Гроф

Ви "бошњаци сте најсмјешнија нација на свијету. Па до 70тих сте се изјашњавали као Срби или Хрвати, а сада ви пјевате да није било никог осим вас

Inzinjer

za vb - iz talibanske sarajevske mahale mrznje prema svemu ne-muslimanskom ne prestaje. nije vama Dodik kriv sto vas je Alija strpao u 4 kantona, pa onda ubjedio da je cijela BiH vasa. Zivkovic junior je samo nastavio politiku svoga babe. i moram priznati idemu mu dobro. evo, izgleda da mu i Inciko ode. jos jedan poraz. a vi Bosnje samo i dalje glasajte za SDA i vidite krivca za vas tezak polozaj u drugim narodima. nece Zivkovici ukinuti Republiku Srpsku ali ce vas muslimane i dalje drzati u stanju kolektivnog ludila da ste vi neki nasljednici nekih starih naroda koji su prije vise stotina godina zivjeli na podruciju BiH kao i da je BiH samo vasa. zbog Alijine lose taktike rezultat ostaje konacan: 49% za Srbe - 4 kantona za muslimane.

/ Najnovije