Ljekari iz Banje Luke odlaze u Hag: Utvrđivat će je li zločinac Ratko Mladić "pravilno liječen"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IKS

Stavite mu pelenu kako treba, da mu ne curi niz noge, inace bi mogao nacionalni heroj da asocira na septicku jamu!

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Europa

Eto vam ta vaša Europa, dopuštaju da se propituje liječenje ratnog zločinca. Baš onako civilizovano tetošiti čovjeka koji je pobio 100.000 i raselio 2 miliona.

Iva

Poslije Djajiceve posjete i terapije neće zločinac dugo

Majk

Nadam se da će mu se vraćati 9 koljena unaprijed svim članovima famije uže i šire. Svu bol zrtava i njihovih porodica neka prozive svaki dan iznova.

Molim

***

Jugosloven

***

Hadžić Emina

Kao prvo, generalni direktor UKC-a RS Vlado Đajić rekao je da je tim ljekara spreman, te da se samo čeka dozvola Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove, koji je naslijedio Haški tribunal, prenosi Srna. Dakle oni nemaju niti će imati dozvolu da pregledaju Sratka u Hagu. Uostalom, bolji su ljekari u tom zatvoru nego u RS-u, čast izuzecima.

Hećim

Slobu ubiše "pogresnim liječenjem" i tako ga spasiše, a i sebe. Puno je znao!

Četnici

**** vam on djecu krepanih zločinačku

Kao prvo želim mu dug život

Čak da želi a da ne moze umrijeti. Da njegovi ako ga iko voli gledaju a da ne mogu ništa. Drugo me interesuje ko placa te bijedne doktore da idu da ga liječe. To bi nam trebala naša politika reci ako se iko sjetio da kontroliše. Da ne plaćamo bas mi koje je ništio. A šumski doktori kao bolji od onih u Hagu. Ma dajte molim vas. To su samo novci u pitanju

Gost_Radio_Sarajeva

***

Guest

silnike,zulumcare,neke će kazna i poniženje stići na Onom Svijetu,neke na ovom a neke na Oba Svijeta,ovog zlotvora stigla na Dunjaluku a tek na Vječnom šta ga čeka,dno dna iskusio i nikad iz njega ne izasao

Daj Boze

***

/ Najnovije