Lijepe vijesti: Poznato kada kreću isplate penzija za mjesec mart u FBiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo bih

Joj naslova,ja konto nije penzije bilo pet mjeseci,kad jaran mi reće da su redovne,glupog li naslova bas.

Nerko

Znaći oko osmog. Počne isplata pred vikend a završi slijedeće sedmice. Zar nije bilo nikakvo povećanje ili usklađivanje sa lažnim podacima analitike. E sta li rade ta udruženja i savezi. Jeli jos živ onaj glavni metuzalem što ima dvije milje ???

Aprilili penzioneri

Do petog se moraju kupiti dopune za GRAS jer poslije ne važe? Danas javili na ovom portalu jer drugačije ne mogu. Stranica Grasa i App. u izradi ima pet godina.Šta onaj Švrakinac radi što se ne buni ? Dobio 80 maraka i sretan. Došle i režije za april unaprijed.

Hamdo suvarak

Taman da plate penzici toplanama punu cijenu grijanja kad su grijali samo 2-3 dana prosli mjesec.

***

***

Ego

Kad je dosao ovaj novi direktor na celo PIO dijelio 2 mjeseca penzije 2 i 3 u mjesecu i time se hvalio.Sada pred BAJRAM umjesto da opet podijeli npr. 3 u mjesecu on se vratio na staro.Nevjerovatno sta rade.Svi su izgleda isti.Obecaji dok ne dodes na vlast a poslije ??????

Feki

Bas lijepa vijest nista novo trebali su cekati do 10.og aprila onda bi bilo iznenadjenje

Tatar

U normalnim zemljama stanovništvo koje ne podpada u ovu kategoriju i ne znaju a i ne zanima ih kad je penzija.Mi smo izgleda već odavno izgubili osjećaj šta je normalno a šta nije i zato je ovo za nas lijepa a ne redovna i normalna vijest

Lijepa vijest

Bila bi da su penziju sutra

Kole

***

/ Najnovije