Lijepe vijesti iz Cazina: Pronađen dječak (16) koji je nestao prije tri dana

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Puno zla među ljudima.

Puno je razorenih porodica među bosnjackim narodom.preko 70% porodica trpi jer imaju u porodicama kockare,narkomane,alkoholicare.imam bolesnog narkomana,alkoholicara i kockara u domu,to su stanovnici pakla,psi.kad je u pitanju drzava to nasilje uopste ne prepoznaje i dozvoljava da se stihijski događaju stvari.zato imamo puno ubistava,samoubistava,krađa ,otmica, mafije itd.i sve pod krinkom nemoj da komsije cuju,ja svoj slucaj javno izlazem da se zna da nebi drugi oko tog monstruma trpili.

Batina je iz raja izasla

Sad stvarno je zaslužio debele batine i da više nikad ne ode od kuće bez traga i glasa Ne samo zato što je maloljetan i da je punoljetan red je ukućanima sa kojima živi kaže odoh na to i ti mjesto i ostat ću nekoliko dana da bar roditelji se ne potresaju.Ta djeca su il mentalno zaostala il suupleteni u neki kriminal s tim da nisu kidnapovani.A da je kod djevojke neke još je mlad za to.

/ Najnovije