Lijepa vijest: U Sarajevu rođene nove trojke

3
A. S.
Lijepa vijest: U Sarajevu rođene nove trojke
Arhiv / Ilustracija

Bosna i Hercegovina od sinoć je bogatija za nove trojke, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Kako smo uspjeli saznati, sretna mama je građanka Visokog. Zove se Samra Šišić (rođena 1997. godine) i dala je saglasnost da joj portal Radiosarajevo.ba objavi ime.

Prema informacija do kojih je došao naš portal, porod je obavljen carskim rezom, u utorak 7. juna, u 19.17 sati, Prim. dr. Dino Idrizbegović.

Dodik postavio ultimatum Trojki ili će ponuditi partnestvo SDA: Šta traži od Parlamenta BiH?

Dodik postavio ultimatum Trojki ili će ponuditi partnestvo SDA: Šta traži od Parlamenta BiH?

Samra je, kako smo uspjeli saznati, se porodila na Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra Univertizeta u Sarajevu (KCUS). Trudnoću je vodila u Zenici, a jučer je iza 18 sati prevezena u Sarajevo na KCUS.

"Mama i bebe se odlično osjećaju. Samra je rodila tri muške bebe i predati su na Pedijatriju", saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Ovo je drugi slučaj rođenja trojki u Sarajevu u kratkom periodu. Krajem prošlog mjeseca, 23. maja, sretna mama je Zeničanka sa sarajevskom adresom inicijala D. Ć. K. (ime i prezime poznati redakciji). Ona je tada rodila tri zdrave djevojčice.

Čestitamo sretnim roditeljima!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije