Lijepa vijest: Pronađena 17-godišnja Rijalda Bajraktarević iz Sarajeva

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duduk

Super, drago mi je

@Brato

Bar neka odlična vijest

Hava

Joj dijete drago, pa sta je radila u to doba na hladnoci? Stanujem blizu, mogla je kod nas prenociti da smo znali. Da li je strog otac, ili joj je neko obecao vjecnu ljubav? O ovoj djeci niko ne brine niti ih usmjerava na pravi put, jer su i vecina profesora i nastavnika 'talasika'. Jeste ono zavrsilo skole ali u glavi nema nista dodatnog da im oplemeni znanje. Pogledajte zasto je profesor Leonard ljetos proglasen najboljim.

Gost

Ma ovo je katastrofa.Otisla dopuniti kredit,pod izgovorom,a gdje je bila,to samo ona zna..Sve ovo se otrglo kontroli.Vise ni roditelji ne znaju gdje im je rodjeno dijete..Pred kijamet

Hmmmm

Ljepo to cut više se bojim da se nešto ne desi mlađim generacijama nego starijim mlađi su buducnost

Gost

E pa, ne zna se ni ko pije ni ko plača, odg9je djecu ,da imaju razne profile,od Facbooka,do Instagrama,vec od 8-naprijed,i lično sam vidjela, kakvi sve monstrumi prate te djevojčice,i onda se čude ,i panika kad se desi, drage majke, probudite se,u šta odgajate svoju djecu???

Tatjana

Ne znam zašto svi uporno prozivaju samo majke. Pa zar nisu očevi jednako odgovorni i za odgoj sinova i kćeriju? Koji seksizam! Imati odsutnog i manje prisutnog oca u odgoju je destruktivno za djecu i mlade.

/ Najnovije