Lijepa vijest: Od 17. juna kreće svakodnevna autobuska linija Sarajevo-Neum

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajka

Dobro su se sjetili.Maj bio topal.Mogli su već tada krenuti.Vjerovstno će do Sarajeva već biti pun.

Visočak

Šta kaže Švabo na ovo? jel sa Ustavom? zašto nema JŽ i svaki dan tri voza za Ploče? pozvati CNN...

Coki

Kako sada ovaj autobus centrotrans? Da on ovo iz Zenice. Da on kreće. Prema ovome Sarajevu. Kada je ovaj autobus? Da je on iz ovoga Sarajeva. Kako i će on sada odatle krećati. Jer da je ovo neki drugi autobus. Meni ne bih bilo čudno. Da ovaj njihov to autobus. Da on iz Zenice ide.

Katil

Hoce li sarajlijice nositi pretise sa grahom i kupusom da imaju za 7 dana a za nocni provod casa himbera i casa samog mlijeka da bolje zaspu.

Habuhabuhabu

Jedan autobus na cijelu državu, i samo na ljeto umjesto cijele godine. Niko neće da povezuje ni zemlju i ljude. Ni vozovi, ni busevi.

Sarajka

Lijepa ,vijest,nadam se da će biti mjesta i za Sarajlije obzirom na mjesto polaska i jedan autobus.Cijena karte solidno,prijedlog ako bude sve kako treba uvesti još bar jedan autobus.Hvala Centotrans,sretno i ugodno svima.

/ Najnovije