Lijepa vijest: Ministar Elmedin Konaković potpisao sporazum o ukidanju viza između BiH i UAE

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ministre, ministarchino,

Ti koji si zaduzen za vjernicku stranu trojkinih glasaca, ima li glasa za za zrtvu? Ima li razloga da se ambasadorima uputi rijec protesta na redovnim brifinzima? Il je samo nasa gu7ica bitna?

Ljiljani nisu sa Karpata

Supeeeer sad više Muslimani niko od njih neće ići u Kršćanske zemlje nego će svi u UAE

Slinoslav

Supeeeer sad više Muslimani niko od njih neće ići u Kršćanske zemlje nego će svi u UAE ka Ljiljani nisu sa Karpata Ma jok bolan, tamo ide ogromna većina sponzoruša tipa Stanija, Ana-Marija... Po 1836-ti put šije himen da bi mogla udati se za kakvog bogatog arapa. Roditi mu sina i dati mu ime Ahmed. Naučiti praviti baklavu za bajram smatra se obaveznim -j er bajram je bajram ;)

xxx

Lijepe riječi su ukras!

666

***

Ambasadorica

Ako ovs vijest ne spasi BiH od raspada, nece nijedna druga.

end

OLAKŠICA TAJKUNIMA KOJI IMAJU PARE ZA UAE, DA SE NE BLAMIRAJU SA VIZAMA !

Hyjyj

E super nepismenjakoviću pa pošalji jedan selfi sa dalijom mazlumima koji su ti dali glas.Mi ionaku ni u snu nemožemo do te destinacije.A ti kadabahijo dobro se provedi i naćapaj ovi bosanski balvani i nisu zaslužili ništa bolje.

Ufffff

Kome je ovo bitno?! Tuga od vlasti!

Meni. Cesto idem dole I ovo mi odgovara. Poz

Kome je ovo bitno?! Tuga od vlasti! ka Ufffff

/ Najnovije