Lijepa vijest: Bosna i Hercegovina dobila kredit od 138 miliona eura

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovo bi kao trebala bit lijepa vijest?

Da smo jos vise zaduzeni??? I jos vise robovi onih koji su na vrijeme nakrali trilijune???

BiH

To je za gradjane ove napacene drzave, najzalosnija vijest, valja to vracati.

Sta bolan novinaru?!?!

U kojem je svijetu kredit lijepa vijest?!?!?

pingvin-na-aparatima

Đe je 5 miljrd BAM? Kakva lijepa vijest? Kome? Našoj djeci? Ne zna se ko je gori- ovi sto uzimaju kredit ili ovi što ih hvale, kao lijepa vijest!

Projekat

Ovi novci će se onako podijeliti između politicara i njihovih stranaka. Da li postoje neki projekti da bi se za njih zaduzivali ?

Adi

Kredit koji cete vi pokrasti, a narod placatiž dabogda vam za lijekova trebalo

Bibi

Jel se moraju vratiti i ko ce ih vratiti.Znamo ko ce ih krčmiti.

Nije

Uzimati kredit nije dobra vijest,a posebno ako se novac spiska u potrosnju.Zajmodavac rado dava,a kad se prezaduzis stisne te za gusu i gotovo je sa tvojom slobodom.

Administrator savjetnik

Sada se otvara prostor da mi u administraciji povećamo svoje plaće i primanja. Nismo to uradili već nekoliko mjeseci.

/ Najnovije