Lidija Bradara pomilovala Ivana Miškića koji je pijan skrivio udes u kojem su poginule dvije osobe

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Beg

Prdara na poziciji zahvaljujući izdajničkoj trojci

Nevel Lasic

FUJ!!! Zbog ovakvih kao Bradara zivot postaje sve jedtiniji u BiH. Ovim potezom ohrabruje druge siledjije u saobracaju da nastave s terorom.

Alen

Lidija sram te bilo olosu ljudski.

FhjjF

F U J.... ETO KO PODRZAVA UBICE....

Fuuuj

Omogucila Nasa stranka, SDP i NiP. Njima hvala. TRO(bo)JKA

Užas

Žalosno , 14 mjeseci za dva ljudska života. Kakav je to sud i kakva je ovo predsjednica FBIH. Pa da li se zapitaju kako je rodbini ubijenih ???

Bosanac

Fasisti Ugrozeni rvati izumirete u BiH ostace vam samo kuja ugrozena rvatska gospa

Sarajevo

Možda neki kontaju da ga treba i nagraditi,ako gleda da je rezultat dvije Bošnjačke glave manje na "čistom prostoru"

Sfggb

Ovo je skandalozno šta se radi u ovoj zemlji! Treba slučaj prijaviti međunarodnim instancama i odrediti uslove za pomilovanje, a ne proizvoljno oslobađati osuđenike

SDHAAA bi to drugacije

Omogucila Nasa stranka, SDP i NiP. Njima hvala. TRO(bo)JKA ka Fuuuj

Besramno oskrnavljrna ćenifa u Muftijstvu!

Muftijsko Vijeće za vjerska pitanja pronašlo agresorsku pivsku flašu u ćenifi! Na flaši piše "Karlovačko pivo"!. Agresor nikada ne spava. Budimo budni i koristimo isključivo naše halal pivske flaše.

Pele

Treba sudiju i prdaru na milovanje 4 mjeseca kod kakvih sa dobrim ....

Mito

Tuga i jad

Posavac

Nezna se ko je ludji....Sud koji je Miskica osudio na tako mizernu kaznu ili ova koza Bradara koja ga oslobodja. Da ima mozga nikada nebi dala sebe i svoj karakter, svoj obraz i sve ono sto pripada nekoj normalnoj osobi za pisljiva 4 mjeseca. Ali je izgleda para draga !!

Nersa

Kad politicari uzmu "pravdu" u svoje ruke. Je li nam porucuju ovakvim gestovima da i mi isto uradimo, ili ?

071

Da li je ova idiotkinja normalna? Komplet politicka kasta je mentalno bolesna, asocijalna i tesko kriminalizovana. Imamo li pravo na samoodbranu? Koliko samo leseva su ovi bolesnici ostavili iza sebe posljednjih 35 godina. Svima komplet treba oduzeti svu imovinu i osuditi ih na 40 godina zatvorske kazne, pa neka iz zatvora dokazuju svaku marku i svakog ubijenog, osakacenog i svakog covjeka narusenog zdravlja radi njihovog ludila, pohlepe i mizerije. Koja odvratna skupina odvratnih ljudi.

tuner

koliko je inkasirala za to?

Iva

Pomilovala HDZ jugend koji je ubio Bosnjake

Nebitno

Fuj Lidija, kako te nije stid? Mozes li spavati, imas li imalo savjesti? Visiš u crkvi pred oltarom. Srami se i tog Boga kojem glumiš sveticu. Tipična HDZ-ovka. Gadite mi se svi iz te stranke. Fuj, fuj...

HUKA

Normalno da pomilki Ivana nece valjda Muju. Neka Muju onako toplobratski pomiluje Lendo.

Jcjfndj

Gdje su dva sandža sa tornja da objave ovu vjest kao SKANDALOZNO,ili treba sebija da promjeni cipela pa da nas o tome obavjeste.Najveće zlo u BiH danas su dva sandža sa Avaza i Bosmala koji su nam iz svojih čmaro.. izbacili Trojku

Dejan Stanovic

Bradavicasta svinja se vozi u novom autu.

Mijo

Nista čudno Ona je stovateljka zločinaca Praljka Prlica Kordica i ostalilih ubica Bosnjaka Trojka je kriva za ovo

ivan

fuj!!!

Derim

Ma ako je gdje sretnete na ulici , zgazite *****u.

071

@Mijo Onako iskreno, molim te: a s kim je to do sada bio HDZ u koaliciji? Ja se ne sjecam da u Federaciji nisu bili u vlasti i da ih nisu svi dizali iz mrtvih, jedan put SDP, dva puta SDA. Ova je bila stovateljka Praljka i tada i ostala je. Cisto me zanima na koji je to nacin Trojka kriva za Bradaru? Kriv je svako ko omogucava HDZ-u sa 15-20 000 glasova da radi sta hoce, kriv je onaj ko je potpisao Dejton, i kriv je svako ko pristaje na nacionalisticku i fasisticku matricu. I @jcj Nikog ne zanima Sebijin broj cipela, vec Sebijin kriminal, lazno predstavljanje, i odgovornost za stradanje pacijenata na KCUS-u. Ne brini se nista, Trojka ne valja, ali SDA se vise nikada nece vratiti na vlast. Mogu samo u Vojkovice i Zenicu. I samo, molim te, ne pocinji sa onim glupostima o redu na KCUS-u za vrijeme Dr. Mengelea. To mozes pricati samo onima koji nisu koristili usluge KCUS-a u to vrijeme, a to je niko. Dzaba se trosi energija na supljake. Strasno puno ljudi je u BiH stradalo, ubijeno, izmaltretirano, unisteno za 35 godina da bi vise ikakva glupa i prizemna prica prolazila. Jedino sto preostaje je da svi odgovorni snose adekvatne kazne. I to doba je vec pocelo.

Gost

Eto jos Malo bit ce izbori pa dobro razmislite.

/ Najnovije