Lideri Trojke o EU putu BiH: "Svoj dio smo završili u objektivnih okolnostima i dobili ocjenu 5"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Proteus2

Niste vi ništa završili nego ste skontali kako da narodu bacate prepunu u oči nekakvim pričama o milijardama koje možete povući iz EU fondova, Digitalizacija i slično, samo vam sada valja osnovati firme da aplicirati za lovu koja će najvjerovatnije nestati u rodbinskim krugovima... Mene najviše čudi kako EU može sama da nasjedne na svoju šuplju o nekom napretku?? To se zove Status Quo - produživanje agonije stanovnika BiH kojima vi i onu prodajete ublehe o napretku.

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Nista vi niste uradili,vas rad je 0.ublehasi i opasno zlo po nas narod,glasao sam za vas i imam pravo kazat istinu.Niti znate niti zelite mjenjati zakone,samo ste nastavili sda zlo.

Hahahahahà

Dobro je rekao Forto Magnetna rezonanca, upravo mu to i treba

Optimista

Drugim rijećima mogli bi ući u EU 2077 godine ako bude sve išlo po planu , eventualno 2124 godine .

Poza

Pored ovakvih lidera ne trebaju nam neprijatelji

Namćor

Ovaj izgleda stvarno na drogama. Koalicioni partner mu najavljuje uvodjenje neradnog dana na dan izbora u Hrvatskoj wtf?! da bi konstitutivna dijaspora iz njegove favele mogla da glasa u Hrvatskoj?! O kojoj to državi pričaš Kifla koja se sprema u Evropu?!

trojka nas ne prodaje, vec izdajnicki poklanja!!!

Cijena? Povaljivanje telekomunikacijskog i energetskog sektora sa ciljem poklanjanja strancima. Zatim privatizacija drzavne zemlje i poklanjanje stranim eksploatatorima. I kad im prepisemo i poklonimo sume, rijeke i vodu, mirno mozemo biti kolonizirani od strana elita.

HUKA

Clanstvo u EU ce biti zajedno sa Turskom to znaci nikad. To BiH politicarima i odgovara jer im je ovako bolje nego kad su bili u p.... *****inoj.

Ja1

SDFA botovi, kad cete bolan prestati da placete. Pa imate li imalo dostojanstva? Pljujete ovdje sve redom eto samo vasa SDA valja i niko drugi. Sve svojatate, vi ste nas eto odbranili, ja sto sam pusku nosio nisam mogao pucati iz nje dok vi niste obarac povukli. Smijesni ste sa svojim tvrdnjama i napadima, ni Vucic vam nije ravan u demagogiji. Znam da vi nemate dostojanstva, vama su samo pare vazne al eto reko makar da pokusam.

/ Najnovije