Lendo: Tužilaštvo ima obavezu da procesuira sve one koji su odgovorni za obilježavanje 9. januara

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jah

Pa sta ste radili 30 godina na vlasti…

Veličanstvena samooptužnica

Javljaju se kumovi i saučesnici stvaranja RS-a! Babo Aljo je opravdano odsutan, ali eno Trezorbega i ahbaba, a evo nam i đuturuma dede Lende. Tužilaštvo, šta se čeka? Đe je ba zapelo, a?

***

***

***

***

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

* Kao Sabor sestrinskih stranaka.*

🔥🔥🔥🔥

***

***

***

Lendo...

****

***

***

***

***

***

***

Gost

Taj 9. 1. mi ništa ne znači i ravnodušan sam prema tome pa me čude ljudi kojima je to svakodnevna tema. Onako, neutralno, mislim da je izvan svake pameti priča da je Republika Srpska nastala na genocidu i ostalim zločinima i da se taj dan to slavi. Pa 9. 1. 92. je. bio nepuna tri mjeseca prije datuma kojeg je vlast u Sarajevu proglasila početkom rata. Nema logike. Inače, da se mene pita rat je počeo puno prije u Ravnom.

Ma jes to, slave nastanak RS-a,

nastalog izmedju ostalog i na genocidu. Ali, ne zaboravi, moj Lendo, da i mi u Federaciji kad slavimo dan BiH, slavimo dan nastanka invalida od drzave koji AMA NEEEMA SAAAANSE da ikad profunkcionira. Jbg, i mene to kosi i satire kao i svakog tu, ali ja sam barem objektivan da uocim i priznam sam sebi.

Jole

***

🔥🔥🔥

***

/ Najnovije