Lendo se obratio građanima ispred Parlamenta FBiH, oni uzvikuju: "Pobićemo ih golim rukama"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brkica

LENDO JOS MALO PA U ZATVOR RADI RATNI ZLOCINA

Ne ljuti se GOVEČE!!!!

Džaba rogovi govedu…

Cuj gradjanima!

Sve sam seljober!

Ocekivano...

...od ekipe kojoj se sprema zatvor!

Haha

Psihijatrija na otvorenom. Kakvi luđaci

ilija

LENDO JOS MALO PA U ZATVOR RADI RATNI ZLOCINA ka Brkica KSKO DA TI NISI U ZATVORU ZLOCINAC?

Svasta

E cuj pobicemo ih?!?

ko što je i ratni zločinac lendohan

radio: "Pobićemo ih golim rukama".

Gazija

***

Ralle

Kakva građanska , ovaj general.masne kose, brani samo sebe i hoce islamsku državu. Dobit će, al racku u *****.

glup, al podmukao ko LENDOhan!

_ _ _ Lendo govorio kako se danas brani "građanska BiH", i kako je to važno, _ _ _ kako može da se brani nešto što uopće ne postoji ni u dejtonu, ni ******vu, tupane?!

Dodik je u pravu.

Doslo je vrijeme da se nemuslimani odvoje. Ovo se ne moze trpit, ovaj prostakluk, gore od toga ova zudnja za nepravdom...

***

***

A sta ste ocekivali

Razbijesnili ste narod, prodali im i izdali drzavu krvlju natopljenom..trazili ste, gledajte izdajnici..jedan je život!!

/ Najnovije