Lendo o sporazumu Dodika: Ako zaprimimo akt, zaprimit ćemo sredstvo kojim je izvršeno krivično djelo

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jako

Ma koje crno tužiteljstvo; imaju sve dokaze da je dodik već odavno prekršio i ponizio sve institucije BiH,pa šta ? Svako par mjeseci ga pozivaju na sud,a zapravo mu rade reklamu,on dodje na sud izvrijeđa sve živo i mrtvo,izruga se sutkinji i pred vratima zajedno sa svojom svitom opsuje majku amnasadama i posebno onom iz SAD te popljuva cijelu BiH,nasmije se grohotom i sjedne u suto smijući se.

Derim

Zaprimite K U RAC U ZVALjE ka *****E SU POGANI PSI Znas li ti reci ista drugo. Stalno ti je K, Urac u ustima

Derim

Svima , koji podrzavaju tog krmka, se kvalitetno naserem u zvalje.

Kija

Zaprimite K U RAC U ZVALjE ka *****E SU POGANI PSI Bježi budalo.

Valter

Po dostavi akta odmah Sud Vlada i Policija treba sprovesti naredbu da se uhapsi Dodik i njegovi glavni suradnici a Željku Cvijanovic maketi iz Vlade i premjestiti na neko drugo radno mjesto pošto i ona podrža dokument o razdruživanju, ako se to u što bržem roku ne uradi onda slijedi oružani sukob protiv njih , mi smo ratni veterani spremni da ih sve počistimo niko nas više ne može zaustaviti.Živjela cjelovita i samostalna Bosna i Hercegovina.

Komandant Valter

Živjela Bosna i Hercegovina, mi veterani smo spremni ne može nas niko zaustaviti ako dođe do odcjepljenja i podjele Države .Živjela Srebrenica..El Fatiha za streljane i poginule žrtve Srebrenice.

VAdi KURAC iz USTA ba l i jo

Znas li ti reci ista drugo. Stalno ti je K, Urac u ustima ka Derim

Derem ti mamu od kurca

Svima , koji podrzavaju tog krmka, se kvalitetno naserem u zvalje. ka Derim

Gost_Radio_Sarajeva

Ako naučimo gramatiku, nećemo ništa zaprimiti.

>Ne stavlja sevi CETNICKI Nik BALIJO

Po dostavi akta odmah Sud Vlada i Policija treba sprovesti naredbu da se uhapsi Dodik i njegovi glavni suradnici a Željku Cvijanovic maketi iz Vlade i premjestiti na neko drugo radno mjesto pošto i ona podrža dokument o razdruživanju, ako se to u što bržem roku ne uradi onda slijedi oružani sukob protiv njih , mi smo ratni veterani spremni da ih sve počistimo niko nas više ne može zaustaviti.Živjela cjelovita i samostalna Bosna i Hercegovina. ka Valter Valter je branio Beograd i bio je *****k Pravi Valter, kao i onaj filmski, organizovao je mrežu špijuna i ilegalaca i zadavao je velike glavobolje okupatorima, pokazuju nemački dokumenti sačuvani u Arhivu Beograda. Međutim, major jugoslovenske kraljevske vojske Žarko Todorović, protiv koga je Gestapo pokrenuo najveću kontraobaveštajnu akciju na Balkanu, nije imao štab u Sarajevu već u Beogradu, a nezasluženi zaborav duguje piscima ideološke istorije posle Drugog svetskog rata.

Ovi Muslimani ne poznaju elemente prava.

To je dokument u kojem nesto pise. Moze se to ¨zaprimit¨ (navodnici zbog nakaradnog sudskog rjecnika posvuda u svijetu), zasto ne? Niko nikog tu ni na sta ne tjera, ne obavezuje, ne napada, ne siluje. Primis, procitas ili ne i odgovoris ili ne, gotovo, zavrseno. A ne histerisat ko baba na jarku, kao ovaj polupismeni seljacic....

Haha

Dakle, ako ga muslimani prime, primit će ga?

Ne pijem dok Paja vozi

Po dostavi akta odmah Sud Vlada i Policija treba sprovesti naredbu da se uhapsi Dodik i njegovi glavni suradnici a Željku Cvijanovic maketi iz Vlade i premjestiti na neko drugo radno mjesto pošto i ona podrža dokument o razdruživanju, ako se to u što bržem roku ne uradi onda slijedi oružani sukob protiv njih , mi smo ratni veterani spremni da ih sve počistimo niko nas više ne može zaustaviti.Živjela cjelovita i samostalna Bosna i Hercegovina. ka Valter Pa može se tako reći jer da ste veteran jer se dugo borite preko Tv pa ste onda prešli na borbu preko društvenih mreža

Ne pijem dok Paja vozi

***

Brko

***

Ćomi

***

Role

***

Jure

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

/ Najnovije