Lendo izrazio zabrinutost: "Vlasti BiH bez reakcije dok Vučić vodi raspravu o državnoj imovini"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Asker

Nemoj nas samo ti branit. Poznat si kao veliki patriota 92. Poklopi se i usuti

🔥🔥🔥🔥

Ja sam zabrinut što si još potpresjednik umjesto da dobiješ otkaz ili budeš častan da daš sam otkaz

Sad smo se nasekirali

Ti sa takav autoritet da su svi skocili na noge

Jednostavno

Bilo bi jednostavno odgovoriti vučiću na njegove neprimjerene riječi,a to je da je njegova zemlja kao i hrvatska supotpisnica deytonskog sporazuma kao agresorska država i da se svojim potpisom obavezuju na poštivanje suvereniteta samostalne i nezavisne BiH.Drugo trebalo mu je reći da on kao predsjednik srbije nema se pravo mješati u unutrašnje stvari BiH,a da se konzultiro sa pravnicima rekli bi mu da je BiH samostalna država i naravno da je imovina te suverene država,a ne antiteta.Tako bi izbjegao da ispadne glup i neznalica,a nek u srbiji svojim kmetovima govori što hoće.

Hahaha

Reci to amerikancima, englezima narocito njemackoj i francuskoj. ka Reci to Zašto? Neko mora pomoći da se BH odbrani od veliko srpskih i veliko hrvatskih pretenzija. To ti smeta.? Ta pomoć od tih zemalja, a ne smeta ti pomoć koju dobivate od Srbije za rušenje BH.?

***

***

/ Najnovije