Lendo: 'Ako Dodik bude tražio da se razgovora o Ustavnom sudu BiH, otvorit ćemo pitanje naziva RS'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ako Lendo kaže

E našao se pravi- Lendo. Ovaj davno pročitani "norod zna" đuturum i jeste po mjeri ublehaša Dodika. Da su, takvi kakvi su, traženi izvozni proizvod ili sirovina, profitirali bi smo neviđeno!

Locky

I tako prolaze godine,decenije a narod odlazi dok se Lende vrte u krug.

Lendo=blendo

Ćuj ba ćekaj

Ralle

Čuj da isključe Hrvate iz Sarajevskog, Tuzlanskog, Zeničkog kantona....nema se tamo šta isključiti. Ti i tvoji kompanjoni iz 7.muslimaske i muhadžedini ste ih davno isključili..protjerali ih, da ih je ostalo samo nekoliko .

Miki

Mundzosi imaju samo srece sto je Vucic lopov i vise mu je stalo do para za sebe, batu mu i bandu oko njega koji svi zajedno nemaju 8 razreda skole nego do Srpstva i Srbije...

🔥🔥🔥🔥

I tako prolaze godine,decenije a narod odlazi dok se Lende vrte u krug. ka Locky A osumnjičen za ratne zločine

Han

***

🤡🤡🤡🤡

***

***

***

user1707901499

Tako ce biti kako je Lendo rekao.

E čuj

Tako ce biti kako je Lendo rekao. ka user1707901499 Vas dvojica rekli, jel to!?

Komšija

Kad će ovaj zločinac u zatvor? Ili on čeka Bakira, da ne ide sam?

Zašto čekati

To pitanje o nazivu rs treba pokrenuti odmah kao i promjen******va sa dvije recenice i to da se svaki gradjanin BiH može kandidirati na bilo koju funkciju cijelog teritorija BiH bez obzira na nacionalnost,vjeru ili boju kože.Drugo da je BiH jedinstvena,neovisna ,suverena država bez rs i federacije sa cetiri regije i to sjever,jug,istok i zapad.

/ Najnovije